Raksti
13.05.2016
Nākamnedēļ, no 16. līdz 22. maijam Rīgā
12.05.2016
19.04.2016
19.04.2016
31.03.2016
31.03.2016
26.03.2016
24.03.2016
23.03.2016
Veselīgs un līdzsvarots ēdiens ir viens no nosacījumiem
22.03.2016
Vasaras sezona jau tuvojas, tāpēc ir vērts padomāt par pievilcīgu iepakojumu
21.03.2016
Aizvadītās nedēļas nogalē Rīgā viesojās degvīna zīmola elit™ byStolichnaya vēstnieks
17.03.2016
16.03.2016
14.03.2016
Restorāna virtuvē ir atrodama gan tās klasika
10.03.2016
09.03.2016
Latte art – (no itāļu valodas latte- piens un art- māksla) ir putota
piena ieliešanas tehnika espresso kafijā. Rezultātā uz kafijas virsmas
veidojas visdažādākie zīmējumi. Papildus tam zīmējumus uz kafijas
virsmas var veidot ar kādu asu priekšmetu (zobu bakstāmo) vai šokolādes
sīrupu.
01.03.2016
Uzkoda ar "dipi" mērci. Kartupeļi ar ieapaļo griezumu ir ideāli piemēroti, lai paņemtu "dipi" mērci. Šiem kartupelīšiem ir lieliska garša.
Kartupeļu laiviņas ar mizu ir garda piedeva pamatēdienam. Tā piemērota gan gaļas, gan zivju ēdieniem.
29.02.2016
Restorāns ir kā miera osta, kur izcils garšas baudījums
17.02.2016
Lai mazinātu un novērstu krāpšanos ar nodokļu un citu maksājumu
17.02.2016
10.02.2016