Raksti
07.06.2016
23. jūnijā Līgo svētkus Rīgā, sekojot latviešu tautas tradīcijām un baudot vērienīgu
06.06.2016
Dažādu darbinieku aptauju rezultāti liecina, ka aptuveni 47,5%
darbiniekiem, kuri strādā viesnīcu, restorānu un sabiedriskās
ēdināšanas nozarē, ir desmit vai vairāk stundu gara darba diena vismaz
reizi mēnesī. Vidēji HoReCas nozarē strādājošie nedēļā nostrādā 43,4
stundas.
01.06.2016
Vispirms zivs ir jānotīra, jānomazgā
25.05.2016
Vērmanes dārzā,plkst.15.00 oficiāli atklās LATVIABEERFEST2016
16.05.2016
14.05.2016
Zemeņu un rabarberu mafini ar drupaču pārklājumu
13.05.2016
Nākamnedēļ, no 16. līdz 22. maijam Rīgā
12.05.2016
19.04.2016
19.04.2016
31.03.2016
31.03.2016
26.03.2016
24.03.2016
23.03.2016
Veselīgs un līdzsvarots ēdiens ir viens no nosacījumiem
22.03.2016
Vasaras sezona jau tuvojas, tāpēc ir vērts padomāt par pievilcīgu iepakojumu
21.03.2016
Aizvadītās nedēļas nogalē Rīgā viesojās degvīna zīmola elit™ byStolichnaya vēstnieks
17.03.2016
16.03.2016
14.03.2016
Restorāna virtuvē ir atrodama gan tās klasika
10.03.2016