Raksti
26.02.2017
Cik daudz zini par mums tik ierasto ēdienu- pankūkām?
25.02.2017
Saviesīga pasēdēšana nav iedomājama bez apetīti rosinoša uzkodu galda, kura neatņemama sastāvdaļa ir arī gardas un bagātīgas dip mērcītes.
24.02.2017
Mājās gatavoti zivju pirkstiņi ir lielisks veids, kā pierunāt bērnus ēst vairāk zivju. Un to pagatavošana nemaz nav tik sarežģīta, ir pārliecināts nenogurdināmais britu pavārs Džeimijs Olivers.
23.02.2017
Mišelina restorānu kritiķis Endijs Heilers (Andy Hayler) pagājušajā nedēļā viesojās Rīgā, kur piedalījās Reaton rīkotājās Profesionāļu Dienās ar Mišelina vērtēšanas sistēmai veltītu aizraujošu lekciju
23.02.2017
Atverot jaunu bāru, kafejnīcu vai restorānu, ir nepieciešams iegādāties kases aparātus vai kases sistēmas.
23.02.2017
Viesmīlim jāstrādā ar iedvesmu un pozitīvu attieksmi.
21.02.2017
Joprojām atktuāls ir jautājums par polimēriem – bisfenolu A
21.02.2017
No 15.-16. februārim Reaton rīkotajās profesionāļu dienās, kā īpašais viesis uzstājās Andy Hayler (Lielbritānija)
21.02.2017
Aizvadītajā nedēļā Rīgā norisinājās Reaton profesionāļu dienas, kas pulcēja simtiem HoReCa industrijas speciālistu, kas divas dienas nodevās nozares jaunumu iepazīšanai.
17.02.2017
Apaļās, zeltainās pankūkas ir saules, laimes, stipras laulības, veselu bērnu un vienotas ģimenes simbols.
17.02.2017
Medījumu gaļa no mājlopu gaļas atšķiras ar to
14.02.2017
Pankūkas ir vienkāršs un līdz šim nepārspēts veids, kā palutināt sevi un ģimeni laiskā brīvdienu rītā.
07.02.2017
Gribat vienmēr būt informēts par to, kas tagad notiek Jūsu restorānā? Tagad iiko ir rīks, kas ļauj ar Excel funkcionalitāti analizēt visus datus padziļināti un vēl vairāk!
01.02.2017
Trīs “Michelin” zvaigžņu restorāna “The Fat Duck”, Brejā, Anglijā īpašnieks, viens no ietekmīgākajiem un pazīstamākajiem šefpavāriem pasaulē Hestons Blūmentāls
30.01.2017
27.01.2017
Šokolādes kūka ir pasaulē labi zināms un iecienīts gardums, jo tās sastāvā ir jebkura saldumu mīļa iecienītākais kārums – šokolāde.
27.01.2017
Ikvienu restorāna īpašnieku interesē jautājums, kā piesaistīt vairāk viesu savā iestādē.
25.01.2017
20.01.2017
Vistas gaļas burvība slēpjas ne vien tās diētiskumā un uzturvielu bagātībā, bet arī neskaitāmajos veidos, kā to iespējams pagatavot.
17.01.2017
Šo trešdien, 18, janvārī, plkst. 18:00, Tērbatas ielā 49/51, garšvielu veikala „Avokado" telpās norisināsies saldumu meistarklase
11.01.2017
Lasis ir ideāla pusdienu vai vakariņu sastāvdaļa. To var pagatavot brīvā brīdī, dažas dienas glabāt ledusskapī un pēc vajadzības pievienot salātiem.