Raksti
21.02.2017
Joprojām atktuāls ir jautājums par polimēriem – bisfenolu A
21.02.2017
No 15.-16. februārim Reaton rīkotajās profesionāļu dienās, kā īpašais viesis uzstājās Andy Hayler (Lielbritānija)
21.02.2017
Aizvadītajā nedēļā Rīgā norisinājās Reaton profesionāļu dienas, kas pulcēja simtiem HoReCa industrijas speciālistu, kas divas dienas nodevās nozares jaunumu iepazīšanai.
17.02.2017
Apaļās, zeltainās pankūkas ir saules, laimes, stipras laulības, veselu bērnu un vienotas ģimenes simbols.
17.02.2017
Medījumu gaļa no mājlopu gaļas atšķiras ar to
14.02.2017
Pankūkas ir vienkāršs un līdz šim nepārspēts veids, kā palutināt sevi un ģimeni laiskā brīvdienu rītā.
07.02.2017
Gribat vienmēr būt informēts par to, kas tagad notiek Jūsu restorānā? Tagad iiko ir rīks, kas ļauj ar Excel funkcionalitāti analizēt visus datus padziļināti un vēl vairāk!
01.02.2017
Trīs “Michelin” zvaigžņu restorāna “The Fat Duck”, Brejā, Anglijā īpašnieks, viens no ietekmīgākajiem un pazīstamākajiem šefpavāriem pasaulē Hestons Blūmentāls
30.01.2017
27.01.2017
Šokolādes kūka ir pasaulē labi zināms un iecienīts gardums, jo tās sastāvā ir jebkura saldumu mīļa iecienītākais kārums – šokolāde.
27.01.2017
Ikvienu restorāna īpašnieku interesē jautājums, kā piesaistīt vairāk viesu savā iestādē.
25.01.2017
20.01.2017
Vistas gaļas burvība slēpjas ne vien tās diētiskumā un uzturvielu bagātībā, bet arī neskaitāmajos veidos, kā to iespējams pagatavot.
17.01.2017
Šo trešdien, 18, janvārī, plkst. 18:00, Tērbatas ielā 49/51, garšvielu veikala „Avokado" telpās norisināsies saldumu meistarklase
11.01.2017
Lasis ir ideāla pusdienu vai vakariņu sastāvdaļa. To var pagatavot brīvā brīdī, dažas dienas glabāt ledusskapī un pēc vajadzības pievienot salātiem.
11.01.2017
Jautājums par to, vai patērētājs veido piedāvājumu, vai mārketinga speciālisti “iesēj sēklu” un ietekmē auditorijas izvēli, ir tikpat neviennozīmīgs kā mūžsenā dilēma par vistu un olu.
04.01.2017
D'vine ir spāņu tapu bārs, kur var baudīt izsmalcinātas tapas un atlasītus vīnus. D'vine atrodas ērtā vietā
31.12.2016
28.12.2016
Decembris viennozīmīgi ir svētku laiks, kad galdā tiek celti dažnedažādākie cienasti.
27.12.2016
Gards makaronu ēdiens ar sēnēm un liellopu gaļu
23.12.2016
Ziemassvētki ir ne tikai vissirsnīgākie un siltākie svētki, bet arī gada lielākais kulinārais izaicinājums ikvienai saimniecei, neatkarīgi no tā, vai viņa ir pieredzējusi pavāre vai arī tikai vēl mācās.