Raksti
Gardas siera uzkodas no Farm Frites
17. Septembris plkst. 18:30 Vina degustācija – Paul Jaboulet Aine vīnu pasaulē
4.- 7. septembrim izstāde "Riga Food 2014”
“Riga Food” ir Baltijas nozīmīgākā pārtikas izstāde. Tā iezīmē nozares attīstību, izceļ jaunumus un palīdz iepazīties ar nopietniem un uzticamiem nozares uzņēmumiem.
Kursi- no septembra līdz novembrim Pasaules klasiskie ēdieni Viesistabā ar šefpavāru Raiti Ivanovu
Bar departament - te kļūst par profesionāliem bārmeņiem!
3 gardas receptes skaistām 1. septembra svinībām
Kāds ir mūsdienu gardēdis? Ieskicējam viņa portretu!
Tehnoloģiju nerimstošais uzvaras gājiens ir izraisījis pārsteidzoši straujas pārmaiņas restorānu viesu paradumos gan Latvijā, gan pasaulē. Kāds tad pašlaik ir tipisks gardēža portrets, ja salīdzina ar desmit gadu senu pagātni?
14. un 28. augustā plkst. 18:30 Vīna degustācija Viesistabā ar Irinu Sjomočkinu
Īpaši pasākumi par īpašu cenu Viesistabas viesiem!
15. jūlijs plkst.18 00 Pavārkurss ar Gati Grosbergu-Pasaules ēdienu modes tendences-Street food
Kā ātri iemarinēt skumbriju
Marinēta skumbrija tā ir lieliska pikanta uzkoda
Kā viegli un ātri pagatavot ēdienu vakarā pēc garās un nogurdinošās darba dienas
Aktuālā tēma, kur mācīties tālāk? Bardepartament var kļūt par profesionālu bārmeni!
SIA ARKOLAT uzlabo servisu HoReCa nozares uzņēmumiem
Individuālie pasūtījumi
SIA Arkolat sadarbojas ar vairāk kā 200 dažādiem trauku, virtuves piederumu un profesionālās tehnikas ražotājiem visā pasaulē.
Gardais piedāvājums no "Viesistaba" 9.-13. jūnijs
3. jūnijā pl 18:00 Indijas reģionālo ēdienu variācijas ar Gati Grosbergu
Viesistabas nedēļas piedāvājums no 26.-30.maijam
27. maijs plskt.18:00 Pavārkurss ar Raiti Ivanovu- Spānijas interesantākās uzkodas:Tapas
Viesistaba aicina pusdienās! No 19.-23. maijam -gardie piedāvajumi
Recepte - Pasta ar desu
Restorāns "Avalon" piedāvā Eiropai raksturīgu ēdienu fusion virtuvi
Restorāns "Avalon" piedāvā Eiropai raksturīgu ēdienu fusion virtuvi