Raksti
22.12.2015
Šie kraukšķīgie cepumi būs lielisks gardums ikvienā Ziemassvētku
17.12.2015
Ziemassvētki latviešiem kopš seniem laikiem ir gada bagātākie svētki
17.12.2015
20.decembrī, Latvijas Etnogrāfiskajā brīvdabas muzejā no plkst.10:00 līdz plkst.16:00 norisināsies Ziemas saulgriežu svētki un Bluķa vakars.
16.12.2015
Šefpavārs Gints Aizupietis: gribi tikt pie naudas? Ziemassvētkos mielojies ar zivi!
14.12.2015
Latgalē paveras gleznaina un acīm tīkama dabas ainava, ko papildina baznīcu torņi.
09.12.2015
Ziemassvētki ir laiks, kuru atzīmē plaši atzīmē gandrīz katrā Eiropas valstī. Piedāvājam populārus galamērķus, lai savus svētkus un pelnītās brīvdienas padarītu vēl īpašākus.
02.12.2015
Medījumu gaļa no mājlopu gaļas atšķiras ar to, ka tā satur vairāk minerālsāļu
02.12.2015
Vīna lielvalstu vidū jāmin arī Čīle. Tiek uzskatīts, ka spāņu
ieceļotāji pirmo reizi iestādīja vīnogas Čīlē 1550.gadā, bet Centrālajā
ielejā tās nokļuva 1554.gadā. Dažas no pirmajām vīna darītavām
nopostīja indiāņi, tomēr vīna ražošana galvaspilsētā Santjago netika
pārtraukta 4 gadsimtu laikā.
30.11.2015
Tūrisma uzņēmēji, kuri attīsta savu biznesu Gaujas nacionālajā parkā, saskaras ar tādām grūtībām
28.11.2015
Ziemassvētkos iederās īpaši izsmalcināta garša un aromāts no Latvijā ražotajiem vīniem un liķieriem
25.11.2015
20.11.2015
17.11.2015
Britu Mēneša trešā nedēļa ir veltīta britu virtuvei, ēdieniem un dzērieniem
11.11.2015
08.11.2015
Latviešu svētku virtuve ir bagāta ar dažādām tradīcijām, kas atšķirīgas no citu tautu paražām, jo godā tiek celti graudaugu ēdieni un pākšaugi, tāpat dārza un meža veltes, kā arī gaļa un zivis.
04.11.2015
Vai tumšajā un drēgnajā rudenī var būt kaut kas labāks par tasi karstas tējas, kas sasilda organismu un uzlabo omu?
30.10.2015
Pasniedzot vīnu, tā temperatūra iespējams ir viens no svarīgākajiem vīna pasniegšanas kritērijiem.
30.10.2015
"Zilver" vīndarītavas vīni labi iederas Ziemassvēkos (upeņu karstvīns, upeņu vīns, aveņu vīns vai rabarberu dzirkstošais vīns)
29.10.2015
Sarkanvīns piešķirs bumbieriem piesātinātu, rubīnsarkanu nokrāsu, garšvielas piedos desertam lielisku siltu aromātu, kas īpaši labi piemērots rudens laikam.
25.10.2015
Pastas recepti 13. gs. no Ķīnas atveda Marko Polo
22.10.2015