Raksti
Kaspara Jansona TOP 3 tendences šajos Ziemassvētkos
Pēc latviešu tautas tradīcijām Ziemassvētkos uz galda jābūt deviņiem ēdieniemDžeimija Olivera gardie Ziemassvētku cepumi (recepte)
Šie kraukšķīgie cepumi būs lielisks gardums ikvienā Ziemassvētku
Ziemassvētku ēdieni
Ziemassvētki latviešiem kopš seniem laikiem ir gada bagātākie svētki
Bluķa vakars un Ziemas saulgriežu svētki Brīvdabas muzejā
20.decembrī, Latvijas Etnogrāfiskajā brīvdabas muzejā no plkst.10:00 līdz plkst.16:00 norisināsies Ziemas saulgriežu svētki un Bluķa vakars.
Ko Ziemassvētkos galdā ceļ citās valstīs
Šefpavārs Gints Aizupietis: gribi tikt pie naudas? Ziemassvētkos mielojies ar zivi!
Latgales tūrisma potenciāls netiek izmantots pietiekami
Latgalē paveras gleznaina un acīm tīkama dabas ainava, ko papildina baznīcu torņi.
Iemīļotas vietas Ziemassvētku brīvdienām Eiropā
Ziemassvētki ir laiks, kuru atzīmē plaši atzīmē gandrīz katrā Eiropas valstī. Piedāvājam populārus galamērķus, lai savus svētkus un pelnītās brīvdienas padarītu vēl īpašākus.
Horeca.lv iesaka: brieža gaļas steiks (2 personām), recepte
Medījumu gaļa no mājlopu gaļas atšķiras ar to, ka tā satur vairāk minerālsāļu
Čīles vīni
Vīna lielvalstu vidū jāmin arī Čīle. Tiek uzskatīts, ka spāņu
ieceļotāji pirmo reizi iestādīja vīnogas Čīlē 1550.gadā, bet Centrālajā
ielejā tās nokļuva 1554.gadā. Dažas no pirmajām vīna darītavām
nopostīja indiāņi, tomēr vīna ražošana galvaspilsētā Santjago netika
pārtraukta 4 gadsimtu laikā.
Pētījums: Gaujas nacionālais parks ir viena no tūrisma biznesam piemērotākajām vietām Latvijā
Tūrisma uzņēmēji, kuri attīsta savu biznesu Gaujas nacionālajā parkā, saskaras ar tādām grūtībām
Iepazīsti Latvijas vīndaru meistardarbus.
Ziemassvētkos iederās īpaši izsmalcināta garša un aromāts no Latvijā ražotajiem vīniem un liķieriem
TOP 3 izcili viskija kokteiļi tumšiem ziemas vakariem
Džeimija Olivera veselīgais vistas un ķiplokmaizes kebabs
Britu virtuves tēma Rīgā
Britu Mēneša trešā nedēļa ir veltīta britu virtuvei, ēdieniem un dzērieniem
Vīna pasniegšana
Svētkos mielojamies ar latviešu tradicionālajiem ēdieniem
Latviešu svētku virtuve ir bagāta ar dažādām tradīcijām, kas atšķirīgas no citu tautu paražām, jo godā tiek celti graudaugu ēdieni un pākšaugi, tāpat dārza un meža veltes, kā arī gaļa un zivis.
Tēja piestāv rudenim
Vai tumšajā un drēgnajā rudenī var būt kaut kas labāks par tasi karstas tējas, kas sasilda organismu un uzlabo omu?
Novembris- vīna mēnesis. Vīna pasniegšanas temperatūra
Pasniedzot vīnu, tā temperatūra iespējams ir viens no svarīgākajiem vīna pasniegšanas kritērijiem.
Ziemassvētki tuvojas! "Zilver vīndarītavas" produkcijas piedāvājums Ziemassvētkiem
"Zilver" vīndarītavas vīni labi iederas Ziemassvēkos (upeņu karstvīns, upeņu vīns, aveņu vīns vai rabarberu dzirkstošais vīns)
Bumbieri karstvīnā- Taizemes zupa (recepte)
Sarkanvīns piešķirs bumbieriem piesātinātu, rubīnsarkanu nokrāsu, garšvielas piedos desertam lielisku siltu aromātu, kas īpaši labi piemērots rudens laikam.