Raksti
02.12.2015
Medījumu gaļa no mājlopu gaļas atšķiras ar to, ka tā satur vairāk minerālsāļu
02.12.2015
Vīna lielvalstu vidū jāmin arī Čīle. Tiek uzskatīts, ka spāņu
ieceļotāji pirmo reizi iestādīja vīnogas Čīlē 1550.gadā, bet Centrālajā
ielejā tās nokļuva 1554.gadā. Dažas no pirmajām vīna darītavām
nopostīja indiāņi, tomēr vīna ražošana galvaspilsētā Santjago netika
pārtraukta 4 gadsimtu laikā.
30.11.2015
Tūrisma uzņēmēji, kuri attīsta savu biznesu Gaujas nacionālajā parkā, saskaras ar tādām grūtībām
28.11.2015
Ziemassvētkos iederās īpaši izsmalcināta garša un aromāts no Latvijā ražotajiem vīniem un liķieriem
25.11.2015
20.11.2015
17.11.2015
Britu Mēneša trešā nedēļa ir veltīta britu virtuvei, ēdieniem un dzērieniem
11.11.2015
08.11.2015
Latviešu svētku virtuve ir bagāta ar dažādām tradīcijām, kas atšķirīgas no citu tautu paražām, jo godā tiek celti graudaugu ēdieni un pākšaugi, tāpat dārza un meža veltes, kā arī gaļa un zivis.
04.11.2015
Vai tumšajā un drēgnajā rudenī var būt kaut kas labāks par tasi karstas tējas, kas sasilda organismu un uzlabo omu?
30.10.2015
Pasniedzot vīnu, tā temperatūra iespējams ir viens no svarīgākajiem vīna pasniegšanas kritērijiem.
30.10.2015
"Zilver" vīndarītavas vīni labi iederas Ziemassvēkos (upeņu karstvīns, upeņu vīns, aveņu vīns vai rabarberu dzirkstošais vīns)
29.10.2015
Sarkanvīns piešķirs bumbieriem piesātinātu, rubīnsarkanu nokrāsu, garšvielas piedos desertam lielisku siltu aromātu, kas īpaši labi piemērots rudens laikam.
25.10.2015
Pastas recepti 13. gs. no Ķīnas atveda Marko Polo
22.10.2015
16.10.2015
14.10.2015
Godu saldā putra
13.10.2015
Putras ir leģendārs un tradīcijām bagāts ēdiens
12.10.2015
Valters un Ance Šverni savā projektā Kapsulings piedāvā garšvielu maisījumus
12.10.2015
Konusa pica - tas ir absolūti jauns picas formāts.
12.10.2015