Raksti
15.09.2016
Mūsdienās burgeri nenoliedzami kļuvuši par vienu no populārākajiem ātri pagatavojamajiem ēdieniem un labi noder gan kā sātīga uzkoda
14.09.2016
Šodien, 14. septembrī Rīgā LU Dabas zinātņu akadēmijas centrā, norisināsies augsta mēroga seminārs “Malja Live @Riga”, kurā nozares profesionāļi no Helsinkiem, Londonas un Rīgas informēs klausītājus
13.09.2016
14. septembrī plkst. 11:00 tiešraidē būs iespēja redzēt meistarklasi
11.09.2016
Svētdien visā pasaulē un arī Latvijā atzīmēsim Tēva dienu. Tādēļ iesakam palutināt savu tēvu ar gardu ābolu – Čedaras siera drumstalkūku. Pievienojot tvaiku, tā kļūs īpaši gaisīga, un āboli kusīs uz Tavas mēles!
08.09.2016
Dzēriena un ēdiena baudīšana kļūst arvien nozīmīgāka ne tikai svētku reizēs, bet arī ikdienas notikumos.
07.09.2016
Taupīt laiku, saglabājot kvalitāti, tas vienmēr ir aktuāls jautājums. Ar Farm Frites produktiem tas izdosies lieliski.
06.09.2016
Mācību centrs „BUTS” piedāvā lielisku iespēju pārvērts talantu un hobiju nopietnā un allaž pieprasītā profesijā.
01.09.2016
Kā rodas iiko? Viss sākas ar ideju. Tās nāk no visa – mēs pētām pasaules tendences, uzklausām talantīgu speciālistu un nozares ekspertu padomus.
26.08.2016
Ko darīt, ja nav laika ilgi stāvēt pie plīts, taču jāklāj galds ģimenes pusdienām vai draugu
23.08.2016
Cukini ir viens no populārākajiem dārzeņiem. Tas ir veselīgs un satur maz kaloriju,īpaši garšīgi ir jauni cukini. Jaunos cukini svaigā veidā var pieviet salātiem un uzkodām. Tos var cept, sautēt, marinēt.
12.08.2016
Rīt, 13.augustā, no plkst. 12:00 līdz 20:00 Rīgas svētku laikā Spīķeru centrālajā laukumā norisināsies “Rīgas svētku restorāns”.
11.08.2016
Saskaņā ar tirgus datiem apkopojam vērtīgākos stipro dzērienu zīmolus visā pasaulē 2016. gadā.
09.08.2016

Zvaigznes ir galvenais veids, kā pateikt viesnīcas luksusa līmeni. Piedāvājam informāciju par zvaigžņu vērtēšanas sistēmu un to nozīmi.
08.08.2016
Pārtikas dehidrācija ir vecākais zināmais pārtikas konservēšanas un uzglabāšanas paņēmiens. Kādreiz cilvēki lietoja lielu sāls daudzumu lai konservētu pārtiku, un viņi žāvēja pārtiku saulē vai uz malkas krāsnīm. Šodien pārtikas dehidrātors ir efektīvākais pārtikas žāvēšanas palīgs.
05.08.2016
Lai iepazīstinātu Latvijas iedzīvotājus ar Amerikas Savienotajām Valstīm raksturīgām garšām un produktiem un lai atzīmētu Rīgas un Sandjego pilsētu sadraudzību
04.08.2016
Festivāls ir Latvijas vasaras koncertdzīves īpašais akcents, kurš arī šogad – no 8. līdz 14.
04.08.2016
Lielogu melleņu, krūmmelleņu jeb augsto zileņu kultivēšana sākās pirms vairāk kā 100 gadiem Ziemeļamerikā, tādējādi radot ogulāju cerus ar daudz lielākām ogām, kā savvaļā pieejamajām zilenēm.
03.08.2016
Pirmais Baltijas valstu kulinārijas konkurss piedāvā ekskluzīvu konkursa baudīšanas pieredzi
28.07.2016
Kulinārais mantojums būtiski atšķir valstis un tautas. Tie, kas mīl baudīt visdažādāko valstu virtuves vai labprāt gatavot paši
25.07.2016
Krāsas iespaido cilvēku garastāvokli un uzvedību
23.07.2016
1. Ēst pēc plks.18:00 ir slikti