Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

06.09.2016

Pavāri ir pieprasītāko profesiju TOP augšgalā

Mācību centrs „BUTS” piedāvā lielisku iespēju pārvērts talantu un hobiju nopietnā un allaž pieprasītā profesijā. Jau ilgu laiku novērojams pieprasījums pēc kvalitatīviem, garšīgiem ar rūpību radītiem kulinārijas un konditorejas izstrādājumiem. Klienti arvien vairāk pievērš uzmanību produkta kvalitātei un autentiskumam,  novēršoties no lētākajiem pusfabrikātiem vai masu produkcijas.

Tieši šī prasība pēc kvalitātes, roku un sirds darba padara konditora profesiju pievilcīgu. Iegūstot profesionālās kvalifikācijas apliecinājumu, jūs spēsies būt konkurētspējīgs gan darba tirgū, gan veidojot pats savu uzņēmējdarbības vidi, gan veicot individuālos pasūtījumus šauram klientu lokam. Jūsu talanta un aizraušanās apliecinājums kalpos par izaugsmes atslēgu.

Aicinām apgūt konditora profesionālo kvalifikāciju klātienes kursa ietvaros Rīgā un citās Latvijas pilsētās (aktuālo kursu sarakstu lūdzam skatīt www.buts.lv). Mācību centrs „BUTS” par prioritāti ir izvirzījis klientu ērtības un motivāciju pilnveidoties. Tieši tādēļ kursantiem ir pieejamas mūsdienīgas mācību telpas, pēc normatīviem aprīkotas virtuves, bezvadu internets un elastīgs mācību grafiks. Pats svarīgākais – nodarbības vada un amata noslēpumos dalās augsti kvalificēti pasniedzēji, kuri ir ieinteresēti savu audzēkņu motivācijā un profesionālajos sasniegumos.

Tiem interesentiem, kuri jau ir pietiekami kompetenti konditorejas nozarē, bet dažādu apstākļu dēļ nevar to apliecināt ar oficiālu kvalifikācijas dokumentu mācību centrs „BUTS”  sniedz iespēju iegūt kvalifikācijas apliecinājumu 1 dienas laikā (Cēsīs, Talsos, Jēkabpilī, Rēzeknē un Ventspilī). Šāds oficiāli atzīts profesionalitātes apliecinājums atvieglo gan birokrātisko slogu, gan ļauj pierādīt sevi kā vērtīga speciālistu.

Jau 6.septembrī sākam profesionālās izglītības programmu KONDITORS.
Interesentus klātienē satiksim jau pavisam drīz – izstādē „RigaFoods 2016.”  Ķīpsalā š.g. 9. un 10. septembrī!

Informācija par šo un citām interesējošām programmām pieejama mācību centra „BUTS” mājas lapā www.buts.lv

Aicinām sekot mūsu Facebook lapai un būt informētiem par aktualitātēm, speciālistu ieteikumiem un jaunākajiem kursiem.


Horeca

  

Saistītie raksti

Turpinās pieteikšanās trim pārtikas nozares izstādēm EXPO 2020 ietvaros, pieejams LIAA atbalsts
Brieža gaļas gulašs (recepte)
Viesiztabas Kazarmās kursu kalendārs marts-aprīlis
Viesmīlības industrija
Šefpavāre Svetlana Riškova: Ģimene ir mani galvenie ēdienu kritiķi


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts