Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

28.01.2014

Recepte- Menca ar olīvu pastu


Menca ar olīvu pastu


Sastāvdaļas (4 porcijām) 
200 g mencas filejas 
2 ēdamkarotes olīveļļas 
4 šķēles šķiņķa 
30 g olīvu pastas
30g rukola
4 šķēles maizes 

Pagatavošana

Sadalīt zivis četrās vienādās daļās. Noskalo zivju šķēles un nosusina ar papīra dvieli. Uzkarsē ēdamkaroti eļļas pannā un cep zivis no abām pusēm  divas minūtes. 

Apcep šķiņķa šķēles pannā, līdz tās ir kraukšķīgas. 

Izgriezt četrus apļus maizes šķēles un apcep. Tām ir jābūt zeltainām no abās pusēm. 

Kārto porcijā - apceptā maizes šķēle, virsū liek rukolu, tad menca, olīvu pasta, šķiņķis.

Labu apetīti! 
 

  

Saistītie raksti

Inkomercs K ielūdz uz plašāko pārtikas izstādi Riga Food 2020
Saviesīgā pasākumā Latvijā tiek prezentēti Gruzijas vīni
Kāposts – organisma attīrītājs. Veģetārā šnicele
Vai zini ka Statoil Great Bakery gardās smalkmaizītes top Unox konvekcijas krāsnīs?
Mētras - gardām maltītēm un veselībai


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts