Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

25.01.2015

Medus kūka (recepte)

Medus kūka (recepte)
Porcijas 10

Pagatavošanas laiks:

45 min

Sastāvdaļas kūkai:

3 olas

50g cukurs

150g kausēts sviests

300g medus

300 g miltu

2 tējkarotes cepamā pulvera

2.5 dl piens



Glazūras sastāvdaļas:

2 dl medus

citronu sula


Pagatavošana:

Cukuru un olas saputo. Sajauc sviestu un medu un pieelej saputotās olas. Miltiem pievieno cepamo pulveri un kārtīgi maisot pievieno pienu, mica, līdz  mīkla ir gluda.

Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180 ° C. Cep ietaukotā formā aptuveni 30 minūtes.  Kūka nedrīkst būt sausa.

Glazūras pagatavošana:
Uzvāra medu, līdz sabiezē. Pievieno svaigu citronu. Atdzesē un izsmērē virs kūkas.


  

Saistītie raksti

Kokteiļi – reiz un tagad
No Eiropas virtuves vēstures
Tendence: patērētāji pieprasa premiālo un autentisko
Pasaule kafijas tasītē – iepazīstinām ar Cortese
Jēra burgeri- lieliskas pārmaiņas jūsu ēdienkartē


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts