Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

01.09.2016

Idejas peļņas palielināšanai

Kā rodas iiko? Viss sākas ar ideju. Tās nāk no visa – mēs pētām pasaules tendences, uzklausām talantīgu speciālistu un nozares ekspertu padomus. Tas mēs īstenojam šīs idejas dzīvē, pārvēršot tās par ērtiem instrumentiem, kas ļauj restorāna īpašniekiem katru dienu palielināt peļņu. iiko ir jaunas paaudzes programnodoršinājums kafejnīcai vai restorānam.

Kā izvairīties no apjukuma pie liela noslogojuma? 
Ir apnikusi skraidīšana un viesmīļu un pavāru konflikti pie liela noslogojuma? Restorānu un kafejnīcu pārvaldības sistēma iiko palīdzēs izvairīties no apjukuma un sakārtot operatīvu un precīzu ēdienu izsniegšanu pat noslogojuma pīķa stundās, jo iiko māk drukāt ne tikai servisa čekus pavāriem, bet arī viesmīļu kvītis. Šajās kvītīs ir norādīti dati par pasūtījumu, kurā ietilps dotais ēdiens, kā arī citi svarīgi norādījumi par pasniegšanu. Pavārs vienkārši pieliek šo kvīti gatavam ēdienam, un tagad jebkurš viesmīlis to varēs ātri un nekļūdīgi aiznest viesim. 

Kā izrādīt uzmanību viesiem? 
Vai Jūsu restorānā ir bijušas neērtas situācijas, kad vienam no kopā atnākušiem viesiem jau ir atnests ēdiens, bet pārējiem viesiem ir jāsēž pie tukša galda? Un atkal palīgā nāk kafejnīcas, bāra un restorāna automatizācija. Ar iiko šāda problēma atrisinās automātiski, tam sistēmā tiek uzstādīts katra ēdiena pagatavošanas laiks un vieta. Kad viesmīlis pieņem apmeklētāju pasūtījumu, viņš norāda, kādi ēdieni ir jāpasniedz pirmkārt, bet sistēma automātiski izveido pagatavošanas uzdevumu un seko tam, lai pie pirmās pasniegšanas katrs viesis saņemtu kaut ko no sava pasūtījuma.

Ja ir plānots bankets un viesi jau iepriekš pasūtīja ēdienus, iiko laicīgi izveido speciālu atskaiti ar to produktu sarakstu, kuri ir jāiepērk dotajam pasūtījumam. Tas ir ļoti ērti – Jūsu virtuvē būs tieši tik produktu, cik ir nepieciešams. Turklāt iiko sistēmā ir paredzēts automātisks atgādinājums par paredzēto pasākumu, tāpēc Jūs nepalaidīsiet garām nevienu sagatavošanas etapu un varēsiet izpildīt jebkādas, pat visprasīgāko viesu, vēlmes.

Kā pareizi darīt labu? 
Dalība labdarības pasākumos ir ne tikai iespēja darīt labu, bet arī būtisks ieguldījums iestādes pozitīvā tēla veidošanā. Taču labdarības kastes ziedojumu vākšanai nav piemērotas visām iestādēm, turklāt daudziem ir psiholoģiski grūti likt tur naudu, visiem redzot. Nelielu summu likt ir neērti, bet noziedot vairāk ne vienmēr ir iespēja. Kafejnīcu automatizācijas sistēmā iiko ir iebūvēta lojalitātes programma iiko.net, kura ļauj padarīt ziedošanas procesu par vienkāršu, efektīvu un – galvenais! – delikātu. Ir nepieciešams tikai iestatīt sistēmā automātisku bonusa (vai bonusa daļas), kuru viesis iegūst par Jūsu restorāna apmeklējumu, pārskaitīšanu labdarības fondā. Neskatoties uz to, ka vienreizējie pārskaitījumi mēdz būt pavisam nelieli, taču kopējā summa, kuru saņem fonds katru mēnesi, ir pietiekoši liela.

Kā vienmēr turēt „roku uz pulsa”?
Vēlaties vienmēr „roku uz pulsa” attiecībā uz savu biznesu? Uzstādiet uz savu iPhoneiikoDashboard aplikāciju. Peļņa sadalījuma par maksājuma tipiem, čeku skaits, vidējais čeks – jebkādi dati ir vienmēr pa rokai, gan skaitļu veidā, gan arī ērtā grafiskā izpildījumā. Kur Jūs neatrastos, Jūs varēsiet sekot līdzi jebkādai statistikai, tam ir nepieciešams tikai izvelēties Jūs interesējošos rādītājus. 

Ja Jums ir līdzi klēpjdators, tad Jūs varēsiet iegūt informāciju par atvērtiem un aizvērtiem pasūtījumiem, par atvērto pasūtījumu summu un sastāvu, par viesu apmeklējumu ilgumu un daudz ko citu. Turklāt Jūs varat strādāt pie pavisam citiem projektiem – aplikācija iikoMonitoring īstajā brīdī ar uznirstošu logu informēs Jūs par aizdomīgu operāciju, kā arī sniegs iespēju aizsūtīt atbilstošu ziņojumu personālam tieši uz terminālu, kas atrodas iestādē.

Un tas nepavisam nav viss, ko „prot” izglītota restorānu un kafejnīcu sistēma. Mēs strādājam, lai Jums būtu vairāk viesu, vairāk peļņas un mazāk rūpju. 


Vairāk par iiko:http://www.smarttek.lv/ 
https://www.facebook.com/smartteklv/?hc_location=ufi

  

Saistītie raksti

5. janvāris Plkst. 18:00 Jaunākās Veģetārās virtuves receptes.
Ņam, ņam – ēdamais pīlādzis
23. martā seminārs -Gelato gatavošana un degustācija
26. februāris 18:00 Interesantas Jēra gaļas receptes ar Sergeju Šiporovu
Barojot govis ar šokolādi veido izcilu Vagjū (Wagyu) liellopu gaļu


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts