Raksti
27.12.2017
Vecgada vakars – tās ir lielās vakariņas ģimenes lokā, ballītes un jaukas tikšanās ar draugiem.
26.12.2017
A/s “Dobeles dzirnavnieks” iesaka 3 viegli pagatavojamas, gardas un skaisti noformējamas Ziemassvētku receptes.
27.11.2017
“Rīgas Miesnieks” pirmajā sabalansētā uztura meistarklasē uztura speciāliste Līga Balode dalījās ar mūsdienīga veselīga uztura pamatprincipiem, kā arī veidiem, kā efektīvi orientēties produktu klāstā
03.11.2017
Lai ātri pagatavotu gardu ēdienu, nevajag daudz: pareizi un gudri apvienotas piecas galvenās sastāvdaļas, uzskata britu pavārs Džeimijs Olivers.
01.11.2017
Siguldas Restorānu nedēļas laikā, no 6.-12. novembrim, viesi aicināti baudīt trīs ēdienu maltītes deviņos Siguldas un apkaimes restorānos
11.10.2017
Pagājušajā nedēļā Rīgā viesojās leģendārais konjaka pazinējs Žans Mišels Košē, pastāvīgais Hennessy nama vēstnieks jau 26 gadus.
10.10.2017
Zināms, ka japāņu virtuve tiek uzskatīta par vienu no labākajiem pasaulē. Publicējam dažus dārgākos top ēdienus.
05.10.2017
24.09.2017
Apvienojot rīsus, jūras aļģes un svaigas zivis, suši ir viegli un ātri pagatavojams ēdiens. Bet tas nenozīmē, ka nav stingri noteikumi japāņu delikateses pagatavošanā.
24.09.2017
Profesors Valerio Sanguigni, no Romas Universitātes Tor Vegata, ir patentējis saldējuma recepti, kurai piemīt antioksidanta īpašības.
14.09.2017
21.09.2017. LNB konferenču centrā, HoReCa.lv nozares biznesa portāls un Somijas uzņēmums Malja BTL Oy rīkos konferenci „Ziemeļvalstu darījumu tūrisma iespējas Baltijā”.
24.08.2017
Uzņēmums IBSC jau vairākus gadus veiksmīgi darbojas mazumtirdzniecības un BaReCa uzņēmumu apkalpošanā
24.08.2017
Pasaulē otrā pārdotākā prece pēc naftas ir kafija. Ja ticēt statistikai, tad pēc Euromonitor datiem Latvija ierindojas cienījamajā 31.vietā pasaulē
24.08.2017
Franke ir pierādījis: darot lietas pareizi, ar iedvesmu un prieku, cilvēki ir apmierināti un gandarīti
11.08.2017
13. augustā Dzintaru koncertzālē tradicionāli notiks jau 13. starptautiskā mūzikas festivāla Summertime–aicina Inese Galante Galā koncerts.
10.08.2017
Jautrākai vasarai, piedāvājam pagatavot un nobaudīt gardu desertu: ogas ar biskvītiem un karstu šokolādes mērci.
09.08.2017
Šogad Jūrmalas garšu festivāla “AlFresco” apmeklētājiem būs iespēja baudīt neparastu ārzemju talantu sniegumu
04.08.2017
Vasarā visa dzīve pārceļas uz dārzu. Ārā gatavota maltīte ar savu īpašo smaržu un garšu
31.07.2017
Vasara ir kā radīta baudai - gardas maltītes, pastaigas gar jūras krastu un šalcošs priežu mežs.
21.07.2017
Salīdzinājumā ar senčiem mūsdienās ir pieejama visai plaša pārtikas izvēle, tomēr drudžainā dzīvesveida
18.07.2017
Ja putns tomēr ir saslimis, tad ikvienam veterinārārstam pēc likuma tas ir jāārstē ar piemērotām antibakteriālajām zālēm