Raksti
24.09.2017
Apvienojot rīsus, jūras aļģes un svaigas zivis, suši ir viegli un ātri pagatavojams ēdiens. Bet tas nenozīmē, ka nav stingri noteikumi japāņu delikateses pagatavošanā.
24.09.2017
Profesors Valerio Sanguigni, no Romas Universitātes Tor Vegata, ir patentējis saldējuma recepti, kurai piemīt antioksidanta īpašības.
14.09.2017
21.09.2017. LNB konferenču centrā, HoReCa.lv nozares biznesa portāls un Somijas uzņēmums Malja BTL Oy rīkos konferenci „Ziemeļvalstu darījumu tūrisma iespējas Baltijā”.
24.08.2017
Uzņēmums IBSC jau vairākus gadus veiksmīgi darbojas mazumtirdzniecības un BaReCa uzņēmumu apkalpošanā
24.08.2017
Pasaulē otrā pārdotākā prece pēc naftas ir kafija. Ja ticēt statistikai, tad pēc Euromonitor datiem Latvija ierindojas cienījamajā 31.vietā pasaulē
24.08.2017
Franke ir pierādījis: darot lietas pareizi, ar iedvesmu un prieku, cilvēki ir apmierināti un gandarīti
11.08.2017
13. augustā Dzintaru koncertzālē tradicionāli notiks jau 13. starptautiskā mūzikas festivāla Summertime–aicina Inese Galante Galā koncerts.
10.08.2017
Jautrākai vasarai, piedāvājam pagatavot un nobaudīt gardu desertu: ogas ar biskvītiem un karstu šokolādes mērci.
09.08.2017
Šogad Jūrmalas garšu festivāla “AlFresco” apmeklētājiem būs iespēja baudīt neparastu ārzemju talantu sniegumu
04.08.2017
Vasarā visa dzīve pārceļas uz dārzu. Ārā gatavota maltīte ar savu īpašo smaržu un garšu
31.07.2017
Vasara ir kā radīta baudai - gardas maltītes, pastaigas gar jūras krastu un šalcošs priežu mežs.
21.07.2017
Salīdzinājumā ar senčiem mūsdienās ir pieejama visai plaša pārtikas izvēle, tomēr drudžainā dzīvesveida
18.07.2017
Ja putns tomēr ir saslimis, tad ikvienam veterinārārstam pēc likuma tas ir jāārstē ar piemērotām antibakteriālajām zālēm
17.07.2017

Latvijā konstatētas vairāk nekā 4000 sēņu sugu! Tiesa, ar neapbruņotu
aci viegli saskatāmu sugu ir vien mazliet vairāk par ceturto daļu no
visām. Par ēdamām atzītas apmēram 300 sugas. Vidusmēra sēņotāji pazīst
labi ja desmito daļu no ēdamajām. Uzdrošinos apgalvot: pie nedaudzajām
pazīstamajām noteikti pieder parastā gailene (Cantharellus cibarius).
04.07.2017
Dzīves laikā mēs katrs apgūstam dažāds zināšanas, prasmes un iemaņas. Dažreiz hobijs pāraug pamatnodarbē, talants – profesijā un vēlme apliecināt sevi – panākumu stāstā.
03.07.2017
Šefpavārs Artūrs Taškāns piedāvā viegli pagatavojamas un veselīgas uzkodas recepti, kas noderēs, gatavojoties piknikam
30.06.2017
Katram gaļas cienītājam noteikti ir pazīstams vārds “steiks”. Visbiežāk ar to tiek saprasts krietns liellopu gaļas gabals, taču gardu un sulīgu steiku var pagatavot arī no cūkgaļas.
30.06.2017
Kā vislabāk maizi uzglabāt vasarā? Vasara ir pikniku laiks – kā, dodoties piknikā, maizi paņemt līdzi, lai tā ilgāk būtu svaiga un garda?
27.06.2017
Sarkanā gaļa ir viens no labākajiem olbaltumvielu, dzelzs, cinka un B grupas vitamīnu avotiem. Taču, lai no šīs gaļas saņemtu pašu labāko, svarīgi to arī veselīgi pagatavot.
21.06.2017
Lai Līgo svētku maltīte nesagādātu nepatīkamus pārsteigumus
21.06.2017
Tuvojas Līgo svētki, kad līdzās tradicionālajiem Jāņu ēdieniem liekam galdā arī uz iesmiem ceptu gaļu. Šis būs vispiemērotākais brīdis, lai pamielotu savus draugus ar melno cūkgaļas bārkekjū amerikāņu gaumē.