Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

12.02.2018

Starptautiskās pankūku dienas torte


Katru gadu 13. februārī svinam Starptautisko pankūku dienu. Piedāvājam gardu pankūku recepti.

Pankūku torte
4-6 porcijas
Sastāvdaļas
300 ml kviešu miltu 
1 ēd. kar. Dansukker baltā smalkā cukura 
1/2 tējk. sāls 
600 ml piena
3 olas
sviests vai margarīns cepšanai

Pildījumam un garnējumam
aptuveni 500 g ogu (pēc izvēles)
ievārījums 
aptuveni 300 ml krējuma


Sajauc mīklai paredzētās sausās sastāvdaļas traukā. Pievieno pusi no paredzētā piena daudzuma un maisa, līdz masa kļūst viendabīga. Pēc tam pievieno olas un atlikušo pienu, un maisa, līdz mīkla viendabīgi sajaukusies.

Sagatavo pannu cepšanai un uzkarsē to. Uz pannas izkausē nedaudz sviesta vai margarīna. Pēc tam cep pankūkas.

Garnēšanai atlasa skaistākās ogas. Kārto pankūkas ar ievārījumu, ogām un saputotu svaigo krējumu kārtās. Dekorē ar ogām.

Padoms
Nākamreiz, kad cepsiet pankūkas, izkausētajam sviestam pievienojiet nedaudz cukura. Tas padarīs pankūkas zeltainākas un piešķirs vieglu karameļu garšu.
Pamēģiniet arī pankūkas nedaudz pārliet ar Dansukker niedru sīrupu.

Šo recepti sastādīja
Dansukker

  

Saistītie raksti

Ģenētiski modificēta pārtika - cik bīstama?
Mājas Kafejnīcu Dienas turpinās
Lielisks palīgs pārtikas rūpniecībā un ēdināšanas uzņēmumiem
Vegāniski ēdieni ar raksturu
Dārgākie ēdieni Japānā


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts