Raksti
Īstās latvju saimnieces receptes
Godu saldā putra
18.oktobrī, Latvijas Etnogrāfiskājā brīvdabas muzejā- Putras diena (receptes)
Putras ir leģendārs un tradīcijām bagāts ēdiens
Kapsulings piedāvā garšvielu maisījumus, kas pildīti kapsulās
Valters un Ance Šverni savā projektā Kapsulings piedāvā garšvielu maisījumus
Konusa picas -jaunas biznesa iespējas
Konusa pica - tas ir absolūti jauns picas formāts.
«Tork» augstas kvalitātes salvešu dozatoru līnija iegūst starptautisko dizaina izcilības balvu (International Design Excellence Award)
20. oktobris- Starptautiskā šefpavāru diena
20. oktobris jau tradicionāli kļuvis
Ko iesākt ar ķirbjiem šoruden- recepte
Klāt ir pēdējie mēneši, kad mūsu klimatiskajos apstākļos ir iespējams novākt pēdējos šī gada ražas augļus. Viens no tiem – ķirbis.
LED objekti gaišākam noskaņojumam
Lai ienestu gaismu pelēkajos vakaros, papildiniet savu inventāra klāstu ar LED objektiem
No 12.-18. oktobrim Rīgas restorānos "Rudens nedēļa"
No 12.-18. oktobrim labākie Rīgas restorāni aicina gardēžus
Melone un arbūzs – ar ūdeni bagātie augļi
Slāpju veldzēšanai var izmantot ne tikai ūdeni un dzērienus
Burgers ar „Baltic Wild” brieža gaļu (recepte)
Kāpēc gan brīvdienās neiepriecināt sevi un savus draugus ar garšīgu brieža gaļas burgeru?
Saulespuķu eļļa labākai veselībai!
Saulespuķu eļļas galvenā bioloģiskā vērtība izpaužas polinepiesātināto taukskābju, fosfatīdu
Ņam, ņam – ēdamais pīlādzis
Lai kā negribētos, vasara steidzas projām septiņjūdžu zābakiem, dodot vietu rudentiņam, bagātajam vīram
Noderīgs seminārs steidzīgajiem
Avokado garšvielu veikals sadarbībā ar veģetārās uztura skolas Vegus vadītāju Ditu Lasi aicina uz semināru Ātri pagatavojamās zupas
No Eiropas virtuves vēstures
Dodoties ceļojumos uz citām valstīm, viena no būtiskām lietām ir citu
tautu virtuves iepazīšana.
Mazāk zināmās ogas un augļi mūsu platuma grādos
Kad šķiet, ka esam atēdušies visas ogas un augļus, ko ierasts redzēt dārzos un veikalu plauktos, ir vērts atcerēties par tādiem dabas našķiem, kas ir veselīgi un gardi, bet nepelnīti palikuši novārtā.
Viesmīlības industrija
Viesmīlības industrijas nosaukumā ir ietverts tās galvenais fokuss: klientu apmierinātība.
Augsta līmeņa konference profesionāļiem- Darba tiesības & personāls 2015
Cilvēkresursi un personāls, izmaiņas darba likumā un komentāri, labākās HR prakses
Grilēts liellopu filejas steiks- tik gardi, ka mēli var norīt! (RECEPTE)
Īsts gardums - grilēts liellopu filejas steiks ar krēmīgām baltajām pupiņām un puraviem
Kurš saldējums ir vislabākais, bet kuru noteikti nepirkt?
Vai kāds saldējums ir veselīgs? Un kurš? Uztura speciāliste Sintija Jākobsone intervijā portālam TVNET akcentē