Raksti
06.10.2015
Klāt ir pēdējie mēneši, kad mūsu klimatiskajos apstākļos ir iespējams novākt pēdējos šī gada ražas augļus. Viens no tiem – ķirbis.
06.10.2015
Lai ienestu gaismu pelēkajos vakaros, papildiniet savu inventāra klāstu ar LED objektiem
02.10.2015
No 12.-18. oktobrim labākie Rīgas restorāni aicina gardēžus
29.09.2015
Slāpju veldzēšanai var izmantot ne tikai ūdeni un dzērienus
25.09.2015
Kāpēc gan brīvdienās neiepriecināt sevi un savus draugus ar garšīgu brieža gaļas burgeru?
18.09.2015
Saulespuķu eļļas galvenā bioloģiskā vērtība izpaužas polinepiesātināto
taukskābju, fosfatīdu
18.09.2015
Lai kā negribētos, vasara steidzas projām septiņjūdžu zābakiem, dodot vietu rudentiņam, bagātajam vīram
16.09.2015
Avokado garšvielu veikals sadarbībā ar veģetārās uztura skolas Vegus vadītāju Ditu Lasi aicina uz semināru Ātri pagatavojamās zupas
15.09.2015
Dodoties ceļojumos uz citām valstīm, viena no būtiskām lietām ir citu
tautu virtuves iepazīšana.
14.09.2015
Kad šķiet, ka esam atēdušies visas ogas un augļus, ko ierasts redzēt dārzos un veikalu plauktos, ir vērts atcerēties par tādiem dabas našķiem, kas ir veselīgi un gardi, bet nepelnīti palikuši novārtā.
11.09.2015
Viesmīlības industrijas nosaukumā ir ietverts tās galvenais fokuss: klientu apmierinātība.
31.08.2015
Cilvēkresursi un personāls, izmaiņas darba likumā un komentāri, labākās HR prakses
25.08.2015
Īsts gardums - grilēts liellopu filejas steiks ar krēmīgām baltajām pupiņām un puraviem
24.08.2015
Vai kāds saldējums ir veselīgs? Un kurš? Uztura speciāliste Sintija Jākobsone intervijā portālam TVNET akcentē
21.08.2015
Pavārzelli - kur tu esi?
12.08.2015
Mērce piemērota gaļas, zivju, putnu gaļas ēdieniem. Izmēģini!
10.08.2015
Par godu Krievijas baleta prīmai Annai Pavlovai nosauktā torte ir viegla un gaisīga kā balerīna.
07.08.2015
Vārds "salsa" ir tulkots no spāņu valodas un nozīmē "mērce".
07.08.2015
07.08.2015
27.07.2015
Ja ilgojieties pēc kvalitatīvas kafijas? Nogaršojiet Nespresso.