Raksti
16.09.2015
Avokado garšvielu veikals sadarbībā ar veģetārās uztura skolas Vegus vadītāju Ditu Lasi aicina uz semināru Ātri pagatavojamās zupas
15.09.2015
Dodoties ceļojumos uz citām valstīm, viena no būtiskām lietām ir citu
tautu virtuves iepazīšana.
14.09.2015

Kad šķiet, ka esam atēdušies visas ogas un augļus, ko ierasts redzēt dārzos un veikalu plauktos, ir vērts atcerēties par tādiem dabas našķiem, kas ir veselīgi un gardi, bet nepelnīti palikuši novārtā.
11.09.2015
Viesmīlības industrijas nosaukumā ir ietverts tās galvenais fokuss: klientu apmierinātība.
31.08.2015
Cilvēkresursi un personāls, izmaiņas darba likumā un komentāri, labākās HR prakses
25.08.2015
Īsts gardums - grilēts liellopu filejas steiks ar krēmīgām baltajām pupiņām un puraviem
24.08.2015
Vai kāds saldējums ir veselīgs? Un kurš? Uztura speciāliste Sintija Jākobsone intervijā portālam TVNET akcentē
21.08.2015
Pavārzelli - kur tu esi?
12.08.2015
Mērce piemērota gaļas, zivju, putnu gaļas ēdieniem. Izmēģini!
10.08.2015
Par godu Krievijas baleta prīmai Annai Pavlovai nosauktā torte ir viegla un gaisīga kā balerīna.
07.08.2015
Vārds "salsa" ir tulkots no spāņu valodas un nozīmē "mērce".
07.08.2015
07.08.2015
27.07.2015
Ja ilgojieties pēc kvalitatīvas kafijas? Nogaršojiet Nespresso.
27.07.2015
Ātri pagatvojama un garda maltīte
21.07.2015
Vasara ir atvaļinājumu laiks, kad vēlamies atpūsties no steidzīgās ikdienas
13.07.2015
Siltās novakarēs, kad gaisā virmo romantiskas noskaņas, tā vien gribas ērti iekārtoties mājīgā terasē ūdens tuvumā.
13.07.2015
Makarūns (no itāļu val maccherone) ir mazs sviestmaizei līdzīgs, krāsains cepums.Tas ir ticis iekļauts filmās, televīzijas seriālos, žurnālu rakstos un nesen pat kāds japāņu šefpavārs izdeva makarūniem veltītu grāmatu "I Love Macarons".
06.07.2015
Katrai krāsai ir savas vibrācijas, un katra šāda vibrācija, cilvēka
ķermenī rada citādu reakciju.
06.07.2015
Starptautiskais viesmīlības vortāls Hospitality Planet ir sastādījis sarakstu ar 10 vienkāršiem likumiem, kas restorāna apkalpojošajam personālam jāievēro, lai klients justu vēlmi tur atgriezties vēl un vēl.
02.07.2015
Daugavpils īpašās „nacionālās” virtuves „programmā” iesaistījušies vairāki pilsētas sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumi