Raksti
12.02.2015
Divi šefpavāri, Simona Bucaioni (Itālija) un Raitis Ivanovs (Latvija) dalīsies ar autentiskām, klasiskām un gardām receptēm
12.02.2015
Sv.Valentīna diena ir īstais brīdis, lai palutinātu savu mīļo ar gardām vakariņām pat tad, ja ikdienā īpaši daudz laika virtuvē nepavadāt.
09.02.2015
“Apsaras” tējas meistars Andris Purviņš ne vienu vien reizi pabijis Ķīnā.
04.02.2015
Vēlies kādu atsvaidzinošu kokteili, taču nezini, ko izvēlēties? Varbūt ir vērts atcerēties mazliet piemirsto džinu un pagatavot kādu gardu dzērienu ar to?
25.01.2015
21.01.2015
Ieprieciniet ģimeni un draugus ar gardiem bezalkoholiskajiem kokteiļiem, tad ziema neliksies tik gara!
14.01.2015
Ļoti vienkāršs un elegants deserts, kas ir kā garšām un sajūtām piesātināts putu mākonis. Īstiem šokolādes cienītājiem var izraisīt atkarību jau no pirmās karotītes.
14.01.2015
Divi ikoniski zīmoli, ko raksturo precīza atbilstība standartiem, ir apvienojušies, lai radītu jaunu espresso kafijas aparātu, kas nodrošina izcilu sniegumu un klasisku dizainu.
12.01.2015
Šī kūka atklāj franču dāmu figūras noslēpumus.
05.01.2015
05.01.2015

www.rigablackcocktails.com ir jauna on-line platforma, kas piedāvā virkni viegli apgūstamu kokteiļu recepšu uz Rīgas Melnā balzama, balzama ar upeņu garšu un Element bāzes.
Tagad kokteili sajaukt ir pavisam viegli:
1) Sajauc pats - izvēlies sastāvdaļas, kas ir tavā bāriņā (vai ledusskapī) un tev tiks piedāvātas receptes - Voilà, kokteilis gatavs!
2) Vai arī otrādi - atrodi savu ideālo kokteili no piedāvātajām receptēm!
02.01.2015

02.01.2015

02.01.2015
Pasaulē vecākā viesnīca atrodas Komatsu reģionā, Japānā. “Hoshi
Ryokan” viesnīca ir dibināta 718.gadā un kopš tā laika tā ir
piederējusi vienai ģimenei 46 paaudzēs.
24.12.2014

13.12.2014
Kopš viduslaikiem, kad aukstajās ziemās nebija viegli paglābties no ledainā aukstuma, Rietumeiropas valstu iedzīvotāji meklēja alternatīvas sasildīšanās iespējas, lai sildītos ne tikai no ārpuses, bet arī no iekšpuses.
13.12.2014
11.12.2014
Izmēģini kādu no trīs oriģinālajām un vienkārši pagatavojamajām ziemas sezonas produktu receptēm
10.12.2014
10.12.2014
15.11.2014