Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

25.04.2015

Recepte- WOK cūkgaļa ar dārzeņiem


WOK - Cūkgaļa ar dārzeņiem 

Porciju skaits: 4 

Pagatavošanas laiks: 15 min 
Sastāvdaļas: 
400 g  cūkgaļas fileja (sagriezt strēmelēs )
2 ēdamkarotes eļļas 
1 ķīnas kāposts, neliels 
1 paprika 



1 ½ tase liellopu buljona (var izmatot atšķaidītu buljona kubiciņu)
2 ēdamkarotes sojas mērce 
2 tējkarotes kukurūzas ciete (iemaisīt aukstā ūdenī, apmēram 100 gr ūdens) 
1 tējkarote ingvers (malts)

Pagatavošana: 
Sagriež ķīnas kāpostus un papriku plānās strēmelēs, apcep.  
Apcep cūkgaļu.

Liek apceptos dārzeņus un gaļu wok un iemaisa klāt buljonu, sojas mērci, kukurūzas cieti un ingveru. Uzkarsē līdz viršanai. Gatavs!

Servē ar vārītiem rīsiem. 

  

Saistītie raksti

Jaungada sagaidīšanas svētku galdā iederās jēra gaļas ēdieni
Zivis veselībai un ilgam mūžam
Džeimijs Olivers iesaka jaunu recepti-cāļa, dārzeņu un kartupeļu sacepums
Kā pagatavot sulīgas cūkgaļas maltītes
Pavasara Rīgas restorānu nedēļa no 18. aprīļa līdz 1. maijam


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts