Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

07.09.2016

Latvijas Pavāru Klubs sadarbībā ar Farm Frites aicina uz semināru

Taupīt laiku, saglabājot kvalitāti, tas vienmēr ir aktuāls jautājums. Ar Farm Frites produktiem tas izdosies lieliski.

Lielākā pārtikas izstāde Baltijas valstīs Riga Food ik gadu iezīmē jaunākās tendences pārtikas nozares attīstībā un iepazīstina ar jaunumiem.

Liela loma izstādē tiek atvēlēta HoReCa sektoram, demonstrējot jaunākos piedāvājumus restorānu sortimenta paplašināšanai. 
Latvijas Pavāru Klubs ar uzņēmuma Farm Frites atbalstu izstādē piedāvās divus seminārus-degustācijas “Pavāru Kluba” mācību virtuvē šādos datumos un laikos:

07. septembrī 13:00–14:15
08. septembrī 14:30–16:00

Seminārus-degustācijas vadīs “Pavāru Kluba” biedrs Artūrs Freibergs – jauns, talantīgs un enerģisks pavārs, kurš prezentēs Farm Frites jaunos produktus, kā arī dalīsies ar jaunām idejām un konceptiem, kā dažādot ēdienkarti ar produktiem no Farm Frites sortimenta. 

Mūsdienās svarīga ir laika ekonomija, saglabājot kvalitāti. Artūrs Freibergs demonstrēs, kā to var panākt ar Farm Frites: vienkārši un ātri gatavot garšīgus ēdienus un skaisti tos pasniegt.

Būtiski, ka Farm Frites produkti ir piemēroti visiem HoReCa klientiem, tos var iekļaut ēdienkartē gan restorāni, gan ātrās ēdināšanas uzņēmumi, bāri, klubi, boulingi u.c.

Seminārā būs sagatavotas kalkulācijas dažādiem variantiem, lai pēc iespējas atvieglotu pavāru darbu, kā arī būs iespēja saņemt atbildes uz jautājumiem. Visus produktus varēs pagaršot.


Aicinām uz izglītojošu, interesantu un garšīgu semināru-degustāciju “Pavāru Kluba” mācību virtuvē:
07. septembrī 13:00–14:15
08. septembrī 14:30–16:00

Semināra dalībniekus sagaidīs Farm Frites menedžere Baltijas valstīs Dina Motē.
Papildus informācija: +37127050580

www.farmfrites.com
 


HoReCa

  

Saistītie raksti

Raimonds Zommers iesaka: Ziemassvētku cepeša vietā – astoņkājis ar cukini un zaļajiem lapu salātiem
Uztura mācība- Piena produkti un produkti, kuriem pievienoti augu tauki
Piecas idejas, kā pagatavot vistas fileju
Noslēdzies starptautiskais bārmeņu konkurss “Riga Black Balsam Global Cocktail Challenge 2016”
Recepte: Lentveida makaroni ar čili un garnelēm


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts