Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

23.06.2016

Vistu spārniņi marinādē (recepte)

Sastāvdaļas:
2kg vistu spārniņi

Marinādei:

2 ēdamk. medus
4 ēdamk. eļļa
5 daiviņas ķiploki
2 sīpoli
100 ml 9 % etiķis
400 ml majonēze


Pagatavošana:

Visas sastāvdaļas sajauc un liek ledusskapī uz 2 stundām.

Cep uz grila brūnus

  

Saistītie raksti

Veselīgs ēdiens nav dārgas salātlapas
Uztura mācība. Vitamīnu superkokteiļi enerģijai un spēkam
Stand up bankets ar vīnu degustāciju 26.februārī
Stoli vēstnieks Brents Lamberti demonstrē izsmalcinātus kokteiļus (receptes)
Grilētu maltīšu cienītājiem


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts