Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

23.06.2016

Vistu spārniņi marinādē (recepte)

Sastāvdaļas:
2kg vistu spārniņi

Marinādei:

2 ēdamk. medus
4 ēdamk. eļļa
5 daiviņas ķiploki
2 sīpoli
100 ml 9 % etiķis
400 ml majonēze


Pagatavošana:

Visas sastāvdaļas sajauc un liek ledusskapī uz 2 stundām.

Cep uz grila brūnus

  

Saistītie raksti

Latvijā atļauts sniegt sabiedriskās ēdināšanas pakalpojumus klātienē- terasēs
Garda medus kūka gatavota tvaika cepeškrāsnī
Svaigas uzkodas
Jaungada apņemšanās ikdienas maltītē, iesaka veselīga uztura lietpratēja Dita Lase
Garšu baudījum un ziemas tradīciju svinēšana UNESCO Pasaules mantojuma pērlē, Kuldīgā


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts