Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

23.06.2016

Vistu spārniņi marinādē (recepte)

Sastāvdaļas:
2kg vistu spārniņi

Marinādei:

2 ēdamk. medus
4 ēdamk. eļļa
5 daiviņas ķiploki
2 sīpoli
100 ml 9 % etiķis
400 ml majonēze


Pagatavošana:

Visas sastāvdaļas sajauc un liek ledusskapī uz 2 stundām.

Cep uz grila brūnus

  

Saistītie raksti

Džeimija Olivera veselīgais vistas un ķiplokmaizes kebabs
Metos profesionālo virtuves iekārtu izpārdošana
Džeimija Olivera gardie Ziemassvētku cepumi (recepte)
Mandeļu kūka (recepte)
Jūrmalas garšu festivāla pavāri ir apkopojuši gatavošanas mākslas tendences


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts