Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

25.01.2017

Kūka krūzē (recepte)

Sastāvdaļas
1 tējkar. Dansukker Vaniļas cukura
6 ēdamkar. kviešu miltu
1/2 tējkar cepampulvera
4 ēdamkar. Dansukker gaišā Muscovado cukura
2 ēdamkar. kakao pulvera
30 g izkausēta sviesta
4 ēdamkar. piena
2 ēdamkar. tumšās šokolādes čipsu

Visas sausās sastāvdaļas samaisa. Izkausētam sviestam pievieno pienu un sakuļ. 
Iemaisa šokolādes čipsus. 
Krūzes ietauko. Masu salej porcijās un cep mikroviļņu krāsnī, stiprākajā režīmā 60 sekundes.
Pasniedz ar putukrējumu un ogām.

  

Saistītie raksti

Krāšņās Tautumeitas gatavo Latvijas valsts svētku mielastu
“Sniega bumbaS” veselīgam pavasarim
Dārgākie ēdieni Japānā
Zaļā nedēļa Berlīnē, 2021. gada 20.-21. janvārī tiešraidē
Fugu zivs - netradicionālās virtuves augstākā meistarklase


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts