Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

12.08.2015

Garda mērce (recepte)

Sastāvdaļas:

3 skābie āboli, 1 zaļais pipars (pikantais), 1 saldais sarkanais pipars, 1 sīpols, 2 kātiņi selerijas ar lapu daļu, 3 ēdamk. karotes medus, 3 ēdamk. karotes citrona sulu, citrona miziņa.

Pagatavošana:

Visus dārzeņus sasmalcināt dārzeņu smalcinātājā, pievienot citronu sulu un medu. Ielikt uz 30 min ledusskapī ievilkties.



















  

Saistītie raksti

Ikdienišķa piena produktu uzņemšana labākai figūrai
Itāļu virtuves un vīnu vakars Baltic Beach Hotel itāļu restorānā „il Sole” 17.aprīlī
Viesistabas kalendārs maijam un jūnijam
Izdevīgo cenu pavasaris no Metos
Ģenētiski modificēta pārtika - cik bīstama?


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts