Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

12.08.2015

Garda mērce (recepte)

Sastāvdaļas:

3 skābie āboli, 1 zaļais pipars (pikantais), 1 saldais sarkanais pipars, 1 sīpols, 2 kātiņi selerijas ar lapu daļu, 3 ēdamk. karotes medus, 3 ēdamk. karotes citrona sulu, citrona miziņa.

Pagatavošana:

Visus dārzeņus sasmalcināt dārzeņu smalcinātājā, pievienot citronu sulu un medu. Ielikt uz 30 min ledusskapī ievilkties.



















  

Saistītie raksti

Svētku recepte gardēžiem - jēra ribiņas
Viesnīcu zvaigžņu sistēma
Divas iedvesmojošas receptes Gavēņa laikam
Lietotas profesionālās virtuves iekārtas plašā izvēlē no Metos
Karstais dzēriens Chai Latte ir populārs visā pasaulē


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts