Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

12.08.2015

Garda mērce (recepte)

Sastāvdaļas:

3 skābie āboli, 1 zaļais pipars (pikantais), 1 saldais sarkanais pipars, 1 sīpols, 2 kātiņi selerijas ar lapu daļu, 3 ēdamk. karotes medus, 3 ēdamk. karotes citrona sulu, citrona miziņa.

Pagatavošana:

Visus dārzeņus sasmalcināt dārzeņu smalcinātājā, pievienot citronu sulu un medu. Ielikt uz 30 min ledusskapī ievilkties.



















  

Saistītie raksti

Restorāns Avalon gaida uz gardu Rīgas restorāna nedēļas maltīti
Viesību galda klāšana un viesu vietu iedalīšana
Viesistabas kalendārs augustam un septembrim
Pavāri ir pieprasītāko profesiju TOP augšgalā
Pārbaudītas vērtības vīna plauktos: kā izvēlēties izcilu vīnu


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts