Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

19.05.2020

RTAB aicina uz otro tūrisma nozares vebināru




Ir pienācis laiks otrajai Rīgas Tūrisma Attīstības Biroja rīkotajai vebināru "Re:start Rīga" sērijai.


Tās nosaukums ir "Tūrisma nozare pēc Covid-19", kurā uzklausīsim gan starptautisku, gan pašmāju tūrisma ekspertu un organizāciju viedokli.


Vebinārs notiks 2020. gada 20.maijā no plkst. 10:30 līdz plkst. 12:00. Pasākums notiks angļu valodā. 


Pasākuma programma:

TŪRISMA NOZARE PĒC COVID-19
moderē Valdis Melderis

 
IEVADVĀRDI
Jānis Jenzis / valdes priekšsēdētājs, Rīgas Tūrisma Attīstības Birojs

 
TŪRISMS EIROPĀ 2020. GADĀ UN PĒC TAM – PAŠREIZĒJĀS KRĪZES IETEKME UZ TŪRISMA NOZARI
Christopher Hinteregger / Izpilddirektors, PKF Tourismexperts

 
DROŠA VIESU UZŅEMŠANA - CIK GATAVI TAM ESAM?
Gerhard Erasmus / Izpilddirektors, Apex Alliance Hotel Management

Jānis Vālodze / Hotel DOG dibinātājs, viesmīlības konsultācijas un vadība

Marthe Nordahl / Neatkarīgā tūrisma nozares konsultante (Norvēģija)

 
DROŠA CEĻOŠANA - KAS JAUNS MŪS SAGAIDA?
Liene Freivalde / Aviācijas pakalpojumu un biznesa attīstības departamenta direktore, Rīgas Starptautiskā lidosta

Toms Andersons / Pārdošanas viceprezidents, airBaltic

Kaspars Ozoliņš / Pārdošanas nodaļas vadītājs, Tallink Latvija

Toms Purgailis / Vecākais ieņēmu vadības speciālists, LUX Express

 
Lūdzam reģistrēties pasākumam, izmantojot šo saiti:

 
 
https://www.mitto.me/restart-riga-20-05/pieteikties
 

 
Informācija par pievienošanos vebināram tiks nosūtīta pirms pasākuma 2020. gada 20. maijā no e-pasta partneriem@liveriga.lv uz e-pastu, kas tiks norādīts reģistrācijas formā.

 
Nākamais vebinārs "Atpūtas tūrisms un transporta nozare" notiks 27.maijā, plkst. 10:30. Informācija sekos!

 

Rīgas Tūrisma Attīstības Birojs

  

Saistītie raksti

Tēma- "Pavāra aicinājums"
Garšīgi, viegli pagatavojami kruasāni (recepte)
Alternatīva trauslajiem stikla traukiem – daudzreiz lietojamas plastmasas glāzes!
Mīts. Margarīns nav dabisks produkts
Ko iesākt ar ķirbjiem šoruden- recepte


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts