Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

16.06.2014

Kā viegli un ātri pagatavot ēdienu vakarā pēc garās un nogurdinošās darba dienas

Šefs šajā reizē piedāvās Jums vairākus interesantus risinājumus.

Šoreiz programmā:

    Spinātu un orzo salāti ar drupinātu fetas sieru
    Brokoļu un mango salāti ar Indijas riekstiem
    Tvaicēta mencas fileja ar grilētu papriku un marokāņu cous cous
    Kvineja ar harikota pupiņām un sautētām tīģergarnelēm
    Eton mess – Bezē, svaigu zemeņu un putukrējuma deserts

Kursa cena: 40 Eur/personai

Norises vieta un pieteikšanās:

Vieta: Koncepta restorāns “Viesistaba Vintage” Blaumaņa ielā 10, LV-1011

Papildus informāciju par kulinārijas kursiem un vīna degustācijām ir atrodama mūsu mājas lapā: šeit


Kontaktpersonas:

Ilze Strūberga 27039379,e-pasts: ilze@viesistaba.lv

Jānis Graudiņš 27003849,e-pasts: janis@viesistaba.lv

  

Saistītie raksti

Flair bartending – apbrīnojama spēja aizraut
Kāpēc NEDRĪKST ATLIKT automatizācijas sistēmas ieviešanu Jūsu restorānā?
Gardēžus aicina nogaršot īpašo „Daugavpils virtuves” ēdienu piedāvājumu
Tītara fileja ar asumiņu
Padomi maizes uzglabāšanai vasarā


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts