Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

07.08.2023

Konkurss par dalību Bocuse d’Or Eiropas čempionātā 2024



Oficiāla konkursa atklāšana un ēdienu prezentācija Riga Food 2023 ietvaros 9. septembrī no plkst. 13.00. Nāc un atbalsti Bocuse dOr dalībniekus, kuri cīnīsies par dalību Bocuse d’Or Eiropas čempionātā 2024. gada martā.

Konkursu atbalsta Franču vēstniecība Latvijā un Franču institūts.

  

Saistītie raksti

Grilēts liellopu filejas steiks- tik gardi, ka mēli var norīt! (RECEPTE)
Alus uz pulvera mucas
Vasaras deserts - saldējums
Melone un arbūzs – ar ūdeni bagātie augļi
Uztura mācība. Avokado - gardais auglis


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts