Ziņas
Raksti
Ekspertu padomi
HoReCa TV
HoReCa piedāvājumi
Uzņēmumi
Pasākumi
Receptes
E-veikals
Ziņas
05.02.2019
Pāvels Gurjanovs stāsta par pieredzi gatavojoties Bocused'Or konkursam (video)
04.02.2019
Lietuvas vēstniecībā Rīgā notikusi Aukštaitijas un Žemaitijas tūrisma potenciāla prezentācija
03.02.2019
Jaunā koncepta restorāns ATVĒRTS ir atvērts
02.02.2019
Balttour 2019 ietvaros apbalvo labākos nozares speciālistus
02.02.2019
Informācija par Latvijā ievesto Polijas izcelsmes gaļu
30.01.2019
76% Latvijas iedzīvotāju maize ir ikdienas ēdienkartē, visvairāk maizi ēd Latgalē
26.01.2019
Februārī durvis vērs jauna koncepta restorāns- ATVĒRTS
25.01.2019
26. janvārī - Gardēžu festivāls Siguldā
25.01.2019
Projekta Baltic Sea Food prezentācija izstādē-Internationale Grüne Woche
24.01.2019
BALTTOUR FORUMS 30. janvārī
23.01.2019
6.-7.02.Starptautisko augļu un dārzeņu loģistikas izstāde Berlīnē
22.01.2019
Konkursa SkillsLatvia 2019 pusfinālā startēja labākie topošie viesmīļi un pavāri
21.01.2019
Sākas ikgadējais muzikālais konkurss -Ineses Galantes talanti
21.01.2019
21 lauku tūrisma uzņēmums saņem vides kvalitātes zīmi Zaļais sertifikāts
19.01.2019
Uzsākta procedūra aizsargātas ģeogrāfiskās izcelsmes norādes Salacgrīvas nēģi reģistrācijai
18.01.2019
Rimi uzsāk kustību -Labākai dzīvei
18.01.2019
Pieteikšanās dalībai 49. gadatirgū sāksies 4. februārī
17.01.2019
airBaltic 2018. gadā pārvadājis rekordlielu pasažieru skaitu – 4,1 miljonu
17.01.2019
Rīga pretendē uz Eiropas labākā tūrisma galamērķa titulu 2019.gadā
15.01.2019
Atvērts atjaunotais Gastronomijas paviljons
14.01.2019
airBaltic Pilotu akadēmijas trešās grupas studenti uzsāk mācības
Parakstīties uz jaunumiem
Vārds, uzvārds
E-pasts
pieteikties