Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

18.06.2015„Latvijas balzams”: jaunās akcīzes likmes ir saprātīgs kompromiss


18.06.2015Parakstīts līgums ar Ķīnas pilsētu Ninbo par sadarbību tūrisma jomā


18.06.2015 Mazā Baltezera krastā atveras jauns restorāns „Pērle”


18.06.2015ĢM0 pārtika


14.06.2015Zemkopības ministrs Jānis Dūklavs: Pasaulē bioloģiskās lauksaimniecības sektors aug


12.06.2015Stoli kļūst par ballīšu salas Ibizas oficiālo dzērienu un Palladium Hotel Group luksusa viesnīcu ķēdes partneri


09.06.2015102 lauku saimniecības atvērs savas durvis viesiem


09.06.2015Viola Ēvele: Maksātnespējas procesos Latvijā vērojamas viļņveidīgas tendences


09.06.2015PVD saņem oficiālu paziņojumu par zvejas produktu eksporta pagaidu ierobežojumiem


08.06.2015Eksports uz Ķīnu – ar ko sākt un kas jāņem vērā?


04.06.2015Vienpadsmit Latvijas zivju pārstrādes uzņēmumi saņem atļauju savu produkciju eksportēt uz Ķīnu


04.06.2015PVD brīdina: nelietojiet uzturā SIA „Eko Paipalas” paipalu olas


04.06.2015Sagatavotu un konservētu zivju produkcijas eksports 2014. gadā samazinājies par 2,4%


03.06.2015Eiropas lauksaimnieki Rīgā diskutē par piena nozares izdzīvošanas iespējām un bioloģisko lauksaimniecību


01.06.2015Tūristu skaits Rīgā arī šā gada pirmajā ceturksnī turpina pieaugt


01.06.2015Iznācis pirmais specializētais vīna žurnāls


29.05.2015Brīnišķīgām svinībām – Džeimija Olivera kolibri kūka


29.05.2015Rīgai radīts jauns gastronomijas koncepts


29.05.2015Audzis tūristu skaits arī Jūrmalā


25.05.2015Vladislavs Tensins vadīs Amber Beverage Group starptautiskās tirdzniecības daļu


25.05.2015 Austriešu žurnālists slavē Jūrmalu


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts