Ziņas
Raksti
Ekspertu padomi
HoReCa TV
HoReCa piedāvājumi
Uzņēmumi
Pasākumi
Receptes
E-veikals
Ziņas
16.10.2018
Gastro studija ir atvērta
15.10.2018
No samazinātā PVN visi ir ieguvēji
15.10.2018
Seminārs un kontaktbirža -Vietējais ēdiens no ražotāja līdz ēdinātājam
11.10.2018
No 21.- 25 oktobrim Parīzē notiks izstāde SIAL
09.10.2018
10. oktobrī Putras dienā Latvijas šefpavāri gatavos gardas putras
05.10.2018
7. oktobrī Gardēžu ceļš- Livonijas garša
04.10.2018
Tūrisma nozarei ir liels potenciāls
04.10.2018
Viesnīcām ir iespēja bez maksas nodot nolietotas elektropreces
02.10.2018
Maiznīcu, konditoreju, uzkodu ražošanas iekārtu izstāde IBA 2018 (foto)
02.10.2018
NOZARES KONFERENCE: Biznesa tehnoloģiju izmantošana un iespējas tirdzniecībā
02.10.2018
Kādas IT tendences ietekmēs uzņēmumus tuvākajā laikā?
01.10.2018
Grand Poet Hotel saņem Gada balvu Rīgas arhitektūrā
29.09.2018
Rudens Rīgas restorānu nedēļā no 8.-14. oktobrim
29.09.2018
Diskusija par vietējo pārtikas ražotāju ķēdēm un jaunumiem produkcijas ražošanā un realizācijā
28.09.2018
Izstāde Tallin FoodFest 2018 notiks no 25.-26.oktobrim
28.09.2018
Brīvdabas muzejs ielūdz uz Rudens ražas svētkiem
25.09.2018
Restbar MO notika Green party
25.09.2018
Šogad pieaudzis uzņēmumu apvienošanās darījumu skaits
24.09.2018
Grilēšanas ballīte - Saldus garšu festivāls
21.09.2018
FM un Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācija paraksta vienošanos
21.09.2018
Zelmas piena pankūkās siera vietā produkts no augu taukiem
Parakstīties uz jaunumiem
Vārds, uzvārds
E-pasts
pieteikties