Ziņas
Raksti
Ekspertu padomi
HoReCa TV
HoReCa piedāvājumi
Uzņēmumi
Pasākumi
Receptes
E-veikals
Ziņas
13.06.2017
Pārgājieni gar Baltijas jūras piekrasti Latvijā un Igaunijā
12.06.2017
Kalnciema kvartālā notiks ikgadējais Suitu nakts tirgus
12.06.2017
Pasažieru skaits lidostā “Rīga” audzis par 7,4%
08.06.2017
Noslēdzās Somijas- Latvijas Tirdzniecības savienības dienas
08.06.2017
World Class Baltijas fināls – kas vērtēs un kas būs jādara?
07.06.2017
Top jauns tūrisma piedāvājums Latvijā un Lietuvā
07.06.2017
Uzņēmumiem atvieglo zivju produktu marķēšanu
06.06.2017
Akcijas "Atvērtās dienas laukos 2017 - Latvija un Lietuva" - rezultātu apkopojums
06.06.2017
Latvijas iedzīvotāji sākuši ceļot vairāk
05.06.2017
Nosaukumu “Jāņu siers” drīkst izmantot uzņēmumi, kas iekļauti Garantētu tradicionālo īpatnību produktu reģistrā
02.06.2017
Pirmais no trim izmēģinājuma braucieniem HANSA projekta pilsētās
01.06.2017
Prestižais Apvienotās Karalistes laikraksts "The Guardian" izcēlis "krokainos" šķīvjus
01.06.2017
airBaltic uzsāk lidojumus no Rīgas uz Gēteborgu
01.06.2017
Latvijas iedzīvotāji cūkgaļu patērē vairāk nekā liellopu un putnu gaļu
30.05.2017
Superfūdi – vai tiešām tik superīgi?
29.05.2017
World Class Competition ietvaros, Eiropas labākie bārmeņi dalās pieredzē
29.05.2017
Ēriks Lingebērziņš par darbaspēka trūkumu tūrisma nozarē
26.05.2017
Jūrmalas atklāts gourmet festivāls “AlFresco”
25.05.2017
Rīgā ārvalstu tūristu skaits palielinājies par 7%
25.05.2017
Gastronomijas festivāls White Guide Nordic
23.05.2017
Horeca.lv ABC - Restorāna atvēršana
Parakstīties uz jaunumiem
Vārds, uzvārds
E-pasts
pieteikties