Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

12.04.2022Aptauja: Trešdaļa iedzīvotāju Lieldienās iekāro baltās olas


06.04.2022Martā pasažieru skaits lidostā Rīga pārsniedzis 300 tūkstošus


19.03.2022Latvijas uzņēmums Mogotel noslēdzis līgumu ar pasaulē lielāko viesnīcu zīmolu Wyndham Hotels & Resorts


23.02.2022Uzturā īpaša uzmanība jāpievērš svaigiem zaļumiem


19.02.2022Aktīvās tūrisma sezonas sākums-Atvērtās dienas laukos 2022


16.02.2022Stockmann turpmāk varēs iegādāties tikai atbildīgi iegūtas zivis un jūras veltes


03.02.2022Stena Line sāk kursēt uz Somiju no 1. februāra


30.01.2022Gatavo maltīšu piedāvājumu vegāniem


29.01.2022Graudaugu pārslas veselīgākām ēdienreizēm


30.12.2021Latvijas uzņēmums Mogotel atver jaunu viesnīcu Tallinā


29.12.2021Vīnziņa padomi izvēloties dzirkstošo vīnu


29.12.20213 noderīgi padomi veselīgam un garšīgam svētku galdam bērniem


21.12.2021Gandrīz puse aptaujāto Latvijas jauniešu vēlas ēst mazāk dzīvnieku produktu


16.12.2021Daudzās Latvijas ģimenēs maltītes gatavo kopā ar bērniem


13.12.2021Bagātīgā tējas baudīšanas vēsture un tradīcijas pasaulē


07.12.2021HKScan Latvia jauni ražošanas un eksporta rekordi


06.12.2021Latvijas bioloģiskās, dabīgās pārtikas un dzērienu ražotāji piedalīsies EXPO izstādē Organic & Natural


29.11.2021Vācijas izstāžu sabiedrība Messe Berlin pārceļ Grüne Woche uz 2023. gadu


21.11.2021Latvijas uzņēmums Mogotel paplašina tīklu un atver jaunu viesnīcu Tallinā


18.11.2021 Četri padomi svētku sajūtu veicināšanai ģimenē


11.11.2021 Gastronomiskais transfērs cauri Baltijai jaunajā pavārgrāmatā Baltic Chefs


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts