Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

08.03.2013PVD arī turpmāk pastiprināti pārbaudīs pārtikas produktu sastāvu


07.03.2013Jameson īru viskijs uzsauc vērienīgākās Svētā Patrika dienas svinības Latvijā


07.03.2013Aptauja: Ceļotāji neņem vērā radu un draugu ieteikumus


06.03.2013Vairāk nekā 1 000 apmeklētāju piedalījās Atvērto durvju svētkos Baltic Beach Hotel


06.03.2013Eksporta tirgos arvien vairāk patērē „Spilvas” ābolu biezeņus un salātu mērces


06.03.2013Vācijā SIA „Kuršu zeme” liellopu konservos konstatēta zirgu gaļa


04.03.2013MV Latvia kļūst par Campari grupas zīmolu izplatītāju Latvijā


04.03.2013AS „Staburadze” pārņem Norvēģijas pārtikas ražotāja Kavli maizes cepumu „KORNI" ražošanu


03.03.2013Aptaujā uzņēmēji nosauc problemātiskos tirgus un vērtē KP darbu


27.02.2013Visos uzņēmumā „Forevers” ņemtajos paraugos ir konstatēta zirgu gaļa


27.02.2013 Jūrmalas gastronomiskās vērtības tiks reklamētas Minskā


25.02.2013Pilnveidos Zaļās karotītes kvalitātes kritērijus


22.02.2013No šodienas ir atvērts “McDonald’s” restorāns Jelgavā


20.02.2013ARTA: Legālā alkohola tirgus lēnām stabilizējas


20.02.2013Atvērto durvju svētki


19.02.2013Jūrmalā- Latvijas labākā viesnīca un restorāns "MaMa"


19.02.2013"Latvijas balzams” veikali: pāreja uz eiro ietekmēs iedzīvotāju iepirkšanās paradumus


19.02.2013“McDonald’s” restorānu Jelgavā atvērs jau šo piektdien


18.02.2013„Latvijas balzams”: Latvijas alkoholiskiem dzērieniem ir liels eksporta potenciāls.


15.02.2013 Restorāns „Caviar Club” atzīts par gada labāko restorānu


15.02.2013 2012. gadā „Spilvas” produkcijas eksports pārsniedz 2 miljonus latu un pieaug par 7%


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts