Ziņas
Raksti
Ekspertu padomi
HoReCa TV
HoReCa piedāvājumi
Uzņēmumi
Pasākumi
Receptes
E-veikals
Ziņas
28.02.2014
„Latvijas balzams’’ pērn sasniedzis 100 miljonu eiro apgrozījumu
26.02.2014
"Spilvas” investīciju virziens 2014. g. – bezkonservantu ražošanas attīstīšana. Kopējais ieguldījumu apjoms: 1 miljons eiro
26.02.2014
KP atļauj SIA „Mego” iegādāties IKI veikalu tīklu
25.02.2014
„Rīgas Melnais balzams” pērn bijis pārdotākais „Latvijas balzama” dzēriens eksporta tirgos
25.02.2014
Infografika: Pankūku cepšana un Masļeņica
19.02.2014
LIDO atver jaunu bistro t/c „Domina Shopping”
16.02.2014
Lauksaimniecības kooperatīvi iebilst pret EK plāniem atļaut ģenētiski modificētas kukurūzas audzēšanu
12.02.2014
Šokolādes nozīme Valentīndienā
11.02.2014
Valentīndienā palīdzēs iemīlēties mīlestības cepumi ar afrodiziaku
10.02.2014
“Latvijas balzams” otrreizējai pārstrādei nodevis vairākus simtus tūkstošus tonnu materiāla
08.02.2014
Jameson Latvijas labākajam bārmenim dāvā ceļazīmi uz starptautisku bārmeņu konkursu Dublinā
08.02.2014
Par terminu „bio”, „eko” lietošanu
05.02.2014
Pērn „Valmiermuižas alus” darītavu ekskursijās apmeklējuši vairāk kā 9 tūkstoši viesu no 44 pasaules valstīm
04.02.2014
„Latvijas balzams” aicina ēnot ražošanas direktoru un degvīna ceha vadītāju
04.02.2014
Veikts pētījums par tirdzniecības centriem Latvijā
03.02.2014
Jauns īpašā atbalsta veids liellopu gaļas nozarei
03.02.2014
Club Brunch – sezonas jaunums Jūrmalā
31.01.2014
Šodien varam svinēt degvīna dzimšanas dienu
29.01.2014
Patērētājiem būs jāsniedz pilnīgāka informācija par pārtikas produktiem
28.01.2014
Alus darītava „Cēsu alus” alus brūvēšanā sāk izmantot Latvijā audzētus miežus
28.01.2014
Eksperti: Rīgas restorānos šogad gaidāms vietējo un ārvalstu gardēžu pieplūdums
Parakstīties uz jaunumiem
Vārds, uzvārds
E-pasts
pieteikties