Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

08.06.2017World Class Baltijas fināls – kas vērtēs un kas būs jādara?


07.06.2017Top jauns tūrisma piedāvājums Latvijā un Lietuvā


07.06.2017Uzņēmumiem atvieglo zivju produktu marķēšanu


06.06.2017Akcijas "Atvērtās dienas laukos 2017 - Latvija un Lietuva" - rezultātu apkopojums


06.06.2017Latvijas iedzīvotāji sākuši ceļot vairāk


05.06.2017Nosaukumu “Jāņu siers” drīkst izmantot uzņēmumi, kas iekļauti Garantētu tradicionālo īpatnību produktu reģistrā


02.06.2017Pirmais no trim izmēģinājuma braucieniem HANSA projekta pilsētās


01.06.2017Prestižais Apvienotās Karalistes laikraksts "The Guardian" izcēlis "krokainos" šķīvjus


01.06.2017airBaltic uzsāk lidojumus no Rīgas uz Gēteborgu


01.06.2017Latvijas iedzīvotāji cūkgaļu patērē vairāk nekā liellopu un putnu gaļu


30.05.2017Superfūdi – vai tiešām tik superīgi?


29.05.2017World Class Competition ietvaros, Eiropas labākie bārmeņi dalās pieredzē


29.05.2017Ēriks Lingebērziņš par darbaspēka trūkumu tūrisma nozarē


26.05.2017Jūrmalas atklāts gourmet festivāls “AlFresco”


25.05.2017Rīgā ārvalstu tūristu skaits palielinājies par 7%


25.05.2017Gastronomijas festivāls White Guide Nordic


23.05.2017 Horeca.lv ABC - Restorāna atvēršana


23.05.2017Siera ceļš arī Latvijā


22.05.2017Biznesa augstskolas lektore, Anna Medne par jauno nodokļu politiku


19.05.2017PVD atklāj nelegālu aitas gaļas produktu tirdzniecību


19.05.2017Latvijas uzņēmēji varēs eksportēt halal produkciju uz Apvienoto Arābu Emirātiem


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts