Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

19.06.2017

Rīgas Melnā Balzama Upeņu- īpašā vasaras sērija

Vasaras saulgriežus sagaidot, “Latvijas balzams” uzsāk ražot “Rīgas Melnā Balzama Upeņu” īpašo vasaras sēriju. Šī ir limitētā dzēriena partija, kas veidota ar Līgo svētku noskaņās ieturētu tematisku etiķeti ar ugunskuru,  papardēm un ozolu zariem. Upeņu balzama vasaras sērija 0.7l tilpumā būs pieejama visos tirdzniecības tīklos Latvijā jau šonedēļ par tādu pašu cenu kā oriģinālās dzēriena pudeles. 

Zīmola vadītājs Latvijā Ģirts Liniņš (“Amber Distribution Latvia”) stāsta, ka limitētas sērijas dzērieni var atšķirties gan ar etiķeti, kas tiek veltīta kādam īpašam notikumam, gan ar garšas niansēm, un tas ir viens no veidiem, kā zīmoli “atsvaidzinās” un uzrunā patērētājus. 

“Rīgas Melno Balzamu Upeņu” “Latvijas balzams” uzsāka ražot 2009. gadā, un nav noslēpums, ka tieši “upenīte” savas izteiktās svaigo ogu garšas dēļ ir populārākais dzēriens Balzamu sērijā kā vietējā, tā arī eksporta tirgos. Vairāk nekā 75% no saražotā dzēriena apjoma tiek realizēti Latvijā. 

Kā liecina dati, “Rīgas Melnais Balzams” ir pirktākais stiprā alkohola zīmols Latvijā - dzēriena  pārdošanas apjomi pašmāju tirgū 2016. gadā auga par 6%, un arī šī gada 1.ceturksnis uzrādīja 7% pieaugumu pret attiecīgo pagājušā gada periodu. Arī Balzama pārdošanas apjomi pasaulē pērn uzrādīja 20% pieaugumu. 

“Rīgas Melnā Balzama” līnijas dzērieni kā garšas, tā sastāva ziņā ir lieliska dažādu  kokteiļu sastāvdaļa. Balzams ir iekļauts arī Pasaules bārmeņu čempionāta finālā kā viens no dzērieniem, kuru pasaules labākie miksoloģijas meistari  izmanto, radot savus kokteiļus. Interesanti, ka šī gada Igaunijas bārmeņu čempionāta labākā bārmene uzvaru nacionālā konkursā ieguva ar kokteili, kas tika gatavots uz “Rīgas Melnā Balzama Upeņu” bāzes.


Dana Hasana








ALKOHOLA LIETOŠANAI IR NEGATĪVA IETEKME. TĀ PĀRDOŠANA, IEGĀDĀŠANĀS UN NODOŠANA NEPILNGADĪGĀM PERSONĀM IR AIZLIEGTA. 

  

Vēl ziņas

AEHT 37. ikgadējā konference un sacensības Rīgā noslēdzas ar emocionālu un svinīgu apbalvošanas ceremoniju
Pavāru konkursā Global Chef Challenge Latvijas komandai izcils sniegums
Pirmo reizi Rīgā – sarunu un ēdienu festivāls Liels & Vegāns
Rīga kļūst par starptautiskās AEHT ikgadējās konferences un profesiju konkursu norises vietu!
Zināmi konkursu Latvijas Gada Pavārs 2024 un Pavārzellis rezultāti


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts