Ziņas
Raksti
Ekspertu padomi
HoReCa TV
HoReCa piedāvājumi
Uzņēmumi
Pasākumi
Receptes
E-veikals
Ziņas
10.02.2014
“Latvijas balzams” otrreizējai pārstrādei nodevis vairākus simtus tūkstošus tonnu materiāla
08.02.2014
Jameson Latvijas labākajam bārmenim dāvā ceļazīmi uz starptautisku bārmeņu konkursu Dublinā
08.02.2014
Par terminu „bio”, „eko” lietošanu
05.02.2014
Pērn „Valmiermuižas alus” darītavu ekskursijās apmeklējuši vairāk kā 9 tūkstoši viesu no 44 pasaules valstīm
04.02.2014
„Latvijas balzams” aicina ēnot ražošanas direktoru un degvīna ceha vadītāju
04.02.2014
Veikts pētījums par tirdzniecības centriem Latvijā
03.02.2014
Jauns īpašā atbalsta veids liellopu gaļas nozarei
03.02.2014
Club Brunch – sezonas jaunums Jūrmalā
31.01.2014
Šodien varam svinēt degvīna dzimšanas dienu
29.01.2014
Patērētājiem būs jāsniedz pilnīgāka informācija par pārtikas produktiem
28.01.2014
Alus darītava „Cēsu alus” alus brūvēšanā sāk izmantot Latvijā audzētus miežus
28.01.2014
Eksperti: Rīgas restorānos šogad gaidāms vietējo un ārvalstu gardēžu pieplūdums
27.01.2014
No 2014. gada 14.-19. martam Vācijā norisināsies ēdināšanas nozares izstāde "INTERNORGA"
24.01.2014
izvērtēs kūpinājumu ražotāju iespēju pielāgoties EK jaunajām prasībām
22.01.2014
KP atļauj SIA „FIRMA MADARA 89” pārņemt vairākus SIA „BAF LTD” veikalus
22.01.2014
Ideju konkursa „20 000 EUR Turības studentam” vieslekciju ciklu atklās Gatis Mūrnieks
21.01.2014
„Hesburger” šogad Latvijā plāno atvērt 5 jaunus restorānus
16.01.2014
“Spilvas” eksports 2013. gadā pieaudzis par 6,9%
15.01.2014
LPKS „ABC PROJEKTS” iebilst apgalvojumiem par kontrabandas liellopu gaļu Latvijā
13.01.2014
Eksperti: Latvijas iedzīvotāji ēd pārāk trekni un neprot baudīt maltīti
13.01.2014
PVD, pēc informācijas Krievijas Federācijas dienesta mājaslapā, veiks SIA „Rānda” pārbaudes
Parakstīties uz jaunumiem
Vārds, uzvārds
E-pasts
pieteikties