Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

03.02.2014

Club Brunch – sezonas jaunums Jūrmalā

Grandiozo sezonas jaunumu – Club Brunch: vēlās brokastis ar dzīvo mūziku un vīnu neierobežotā daudzumā restorānā Caviar Club – saviem viesiem prezentēs Baltic Beach Hotel jau no 2.februāra.

Tagad katru svētdienu no plkst. 12:00 līdz 17:00 dzīvās mūzikas pavadījumā viesi varēs baudīt gardas uzkodas un desertus plašajā sortimentā, pamatēdienu savukārt izvēloties no Caviar Club šefpavāra Kristapa Jokmaņa īpaši izstrādātas ēdienkartes.

Vēl viena Club Brunch priekšrocība ir iespēja papildināt ēdienus ar vīnu neierobežotā daudzumā.    

„Reaģējot uz arvien augošo pieprasījumu pēc brančiem, esam nolēmuši piedāvāt saviem viesiem vēl vienu iespēju lieliski pavadīt svētdienu ģimenes vai draugu lokā. Club Brunch restorānā Caviar Club ir unikāls, jo apvieno sevī tradicionālo vēlo brokastu izpratni ar īstenu restorānu eleganci, tostarp, dzīvo mūziku, izsmalcinātiem ēdieniem, augstākās klases apkalpošanu un pasakainu skatu uz jūru,” komentē restorāna Caviar Club vadītājs Aleksejs Karpovs.

Papildu Club Brunch, ik svētdienu plkst. 12:00-15:00 restorānā il Sole tiek pasniegts brančs itāļu gaumē. Piedāvājumā ir iekļauts sagaidīšanas dzēriens Prosecco un plaša klasisko un mūsdienu itāļu ēdienu izlase: jūras veltes, salāti, kūpināta gaļa, sieri, kā arī lieliska itāļu pasta un deserti. Tāpat viesiem tiek pasniegta uzmundrinoša kafija, aromātiska tēja un svaigu augļu kokteiļi. 

Lai vecāki varētu nesteidzīgi baudīt branču, neuztraucoties par bērnu izklaidēšanu, Baltic Beach Hotel jaunākie viesi varēs pavadīt laiku rotaļu istabā. Plašas izklaides iespējas, tai skaitā, aizraujošs multfilmu stūrītis, galda futbols, zīmēšanas piederumi un Lego, kā arī liela video spēļu izlase lielākiem bērniem ir pieejams viesiem pilnīgi bez maksas. Par bērnu izklaidi un drošību rūpējas pieredzējusī auklīte.


Jeļena Gavrilova


  

Vēl ziņas

Latvijas pavāru elite nu jau trešo reizi startē Bocuse d’Or Eiropas atlasē, Pasaules prestižākajā pavāru konkursā!
Inovatīvs sadarbības projekts - mobilā mācību lietotne viesmīlības nozarē
Kas drošāks- steiks vai nageti
Uztura speciāliste Lizete Puga: ieteicamākie ēdieni ķermeņa labsajūtai
Veiksmīgi noritējis seminārs Somijas medijiem un tūrisma nozares pārstāvjiem


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts