Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

04.02.2014

„Latvijas balzams” aicina ēnot ražošanas direktoru un degvīna ceha vadītāju

 

„Latvijas balzams” Ēnu dienā, 12. februārī, uzņems jauniešus, kuri vēlas uzzināt vairāk par Latvijas lielākā pārtikas nozares uzņēmuma darbību, gūt ieskatu vadošu darbinieku ikdienā, lai izvēlētos sev atbilstošāko nākotnes profesiju, kas saistīta ar ražošanu. Uzņēmumā „Latvijas balzams” jaunieši ēnos Ražošanas direktoru, Pārdošanas direktoru un Degvīna ceha vadītāju. Ņemot vērā uzņēmuma darbības jomu, visiem „ēnotājiem” jābūt sasniegušiem 18 gadu vecumu. 

Arī citi „SPI Group” uzņēmumi kā „Latvijas balzams” veikali un alkoholisko dzērienu izplatītājs „SPI Distribution Latvia” uzņems jauniešus un piedāvās skolēniem iepazīties ar „Latvijas balzams” veikalu valdes priekšsēdētāja un mārketinga vadītājas ikdienu.
Jaunieši savos pieteikumos norādījuši, ka piesakās vakancēm, jo vēlas kļūt par pārtikas tehnologiem, studēt ekonomiku, mārketingu, uzņēmējdarbību vai vienkārši redzēt, kā top „Latvijas balzams” produkcija. 

Daži skolēni jau ļoti skaidri pieteikumā norādīja, kādas šobrīd ir viņu ieceres pēc vidusskolas absolvēšanas un ka vēlas izmantot iespēju, lai pārliecinātos, vai viņu izvēlētā profesija atbilst esošajam priekšstatam. 

„Mēs vēlamies iepazīstināt jauniešus ar ražojoša uzņēmuma ikdienu, veicināt interesi par profesijām, kas saistītas ar pārtikas nozari, kā arī, protams, kliedēt stereotipus, piedāvājot „ēnot”  arī visai neparastas profesijas. Tā,  piemēram, Degvīna ceha vadītāja tieša saskare ar alkoholu ikdienā ir niecīga, toties šim speciālistam ir jābūt izcilam plānotājam. 

Savukārt Ražošanas direktora galvenais uzdevums ir organizēt un vadīt ražošanas departamenta darbu, atbildēt  par produkcijas sagatavošanu cehos, dzērienu pildīšanu un kvalitātes pārbaudi laboratorijā. Iespējams, kāds no jauniešiem tieši Ēnu dienu laikā tiks iedvesmots studijām, lai nākotnē varētu pievienoties „Latvijas balzams” vai kāda cita ražojoša uzņēmuma kolektīvam,” stāsta uzņēmuma komunikācijas vadītāja Dana Hasana. 
„Ēnu dienās” AS „Latvijas balzams” savas vakances piesaka pirmo reizi. 
 

Dana Hasana

  

Vēl ziņas

Pavāru konkursā Global Chef Challenge Latvijas komandai izcils sniegums
Pirmo reizi Rīgā – sarunu un ēdienu festivāls Liels & Vegāns
Rīga kļūst par starptautiskās AEHT ikgadējās konferences un profesiju konkursu norises vietu!
Zināmi konkursu Latvijas Gada Pavārs 2024 un Pavārzellis rezultāti
Baltijā lielākais viesnīcu operators “Mogotel Hotel Group” Stokholmā atvēris pirmo “voco hotels” zīmola viesnīcu


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts