Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

10.03.2019

Rīgas restorānu nedēļa no 22.-28. aprīlim

No 22.- 28. aprīlim Rīgas iedzīvotājiem un viesiem būs iespēja baudīt sezonas labākos ēdienus, kurus pagatavojuši pieredzējuši un novatoriski šefpavāri.

Rīgas restorānu nedēļas laikā būs īpašs piedāvājums par pieejamu cenu 15-20 eiro apmērā par trīs ēdienu kārtām.



  

Vēl ziņas

AEHT 37. ikgadējā konference un sacensības Rīgā noslēdzas ar emocionālu un svinīgu apbalvošanas ceremoniju
Pavāru konkursā Global Chef Challenge Latvijas komandai izcils sniegums
Pirmo reizi Rīgā – sarunu un ēdienu festivāls Liels & Vegāns
Rīga kļūst par starptautiskās AEHT ikgadējās konferences un profesiju konkursu norises vietu!
Zināmi konkursu Latvijas Gada Pavārs 2024 un Pavārzellis rezultāti


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts