Ziņas
10.03.2019
Rīgas restorānu nedēļa no 22.-28. aprīlim
No 22.- 28. aprīlim Rīgas iedzīvotājiem un viesiem būs iespēja baudīt sezonas labākos ēdienus, kurus pagatavojuši pieredzējuši un novatoriski šefpavāri.
Rīgas restorānu nedēļas laikā būs īpašs piedāvājums par pieejamu cenu 15-20 eiro apmērā par trīs ēdienu kārtām.

Vēl ziņas
Bocuse d’Or Latvijas atlasē uzvar restorāna Ferma šefpavārs Nils Ģēvele
Vai kafija patiešām ir studentu produktivitātes labākais draugs?
Aktīva vai relaksējoša atpūta uz ūdens Lietuvā
Uztura speciāliste Lizete Puga: ieteicamākie ēdieni ķermeņa labsajūtai
Konkurss The Baltic Taste Award notiks 7.septembrī