Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

16.12.2014

Liepājā notiks „Piparkūku balle”

Š. g. 21. decembrī no plkst. 11.00 Kungu ielas radošajā kvartālā, Kungu ielā 24, lai radītu svētku noskaņu, Liepājas Latviešu biedrības nams organizē „Piparkūku balli”, kuras ietvaros paredzēts Ziemassvētku tirdziņš, radošās darbnīcas, koncerts, kāpostu zupas pagatavošana, folkloras izrāde „Pasaka/saka/aka – smel!” un citas aizraujošas aktivitātes.

“Piparkūku balles” tirdziņā būs iespēja iegādāties dažādus Latvijā ražotus labumus – maizi, saldumus, vīnu, ar latvju zīmēm rotātas dāvanas un, protams, piparkūkas. Ziemassvētku tirdziņam šogad pieteikušies neplānoti daudz uzņēmēju un mājražotāju. Būs plaša izvēle un  produktu daudzveidība. Pasākuma organizatori aicina katru liepājnieku izmantot šo iespēju, lai iegādātos brīnišķīgas Ziemassvētku dāvanas saviem tuviniekiem.

Kungu kvartāla saimniece  uz dzīvas uguns pagatavos sātīgo kāpostu zupu, kuru nobaudīt tiks aicināts ikviens pasākuma apmeklētājs. Par kultūrvēsturisko tradīciju nodošanu jaunākajai paaudzei rūpēsies folkloras kopa “Atštaukas”, kas jautrību nodrošinās ar ķekatās iešanu, dziesmām, rotaļām, zīlēšanu un dažādām citām aktivitātēm. 

12.00 un 13.00 notiks Sudmaļu ģimenes svētku koncerts. 
12.00 – 14.00 bērniem būs iespējams piedalīties piparkūku dekorēšanas darbnīcā.
14.00 folkloras centrā „Namīns” bērniem būs iespēja pagatavot Ziemassvētku rotājumus kopā ar dizaina studiju „Liepzars”.
15.00 folkloras centrā „Namīns” notiks izrāde „Pasaka/saka/aka – smel!”, kuras režisore ir Ināra Kalnarāja. Šī izrāde, kas balstīta uz latviešu tautas pasakām, paredzēta gan bērniem, gan pieaugušajiem.

Visas dienas garumā kafejnīca „Trīs sivēni” apmeklētājiem piedāvās iestiprināties ar karstvīnu, karsto olu liķieri, karsto dzērienu, štovētiem kāpostiem un desiņām.


Laura Giptere

  

Vēl ziņas

Zināmi konkursu Latvijas Gada Pavārs 2024 un Pavārzellis rezultāti
Baltijā lielākais viesnīcu operators “Mogotel Hotel Group” Stokholmā atvēris pirmo “voco hotels” zīmola viesnīcu
Projekts "CATERING ADVANCED: VET Students Mobile Training Model Nr. 2023-1-LT01-KA210-VET-000157824" veiksmīgi turpinās
Riga Food 2004 no 5.09.-7.09.
No Latvijas līdz pat Spānijas garšai – mērču saderība ar uzkodām un ēdieniem


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts