Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ziņas

10.12.2013

„Spilva” gādā arī par dāņu Ziemassvētkiem

Dānijas tirgum saražoti un piegādāti 100 tūkstoši „Ķiršu deserta” burciņu 

Šoruden pēc Dānijas uzņēmuma „Beauvais Foods” pasūtījuma „Spilvas” ražotnē Babītes novada Spilvē saražotas 100 560 burciņas „Ķiršu deserta” Dānijas tirgus vajadzībām. Produkts pasūtīts pārdošanai tieši Ziemassvētku periodā.


„Dānijā šāds ķiršu deserts ir sezonāls produkts, kas tiek tirgots un lietots galvenokārt Ziemassvētku laikā. „Ķiršu desertu” dāņi ir iecienījuši īpaša Ziemassvētku pudiņa pagatavošanai. 

Iepriekš „Beauvais Foods” šo produktu ražoja paši, taču šogad ražošana ir uzticēta „Spilvai” Latvijā. Mums bija nepieciešams aptuveni mēnesis, lai saražotu visu paredzēto „Ķiršu deserta” apjomu,” informē „Spilvas” ražošanas direktore Egita Bērziņa.

„Dānijas tirgum piegādāto produktu gatavo no ķiršiem, kuriem pārliets sīrups no ķiršu sulas. 



Pievienojot ķiršiem tieši tās pašas šķirnes augļa sulu tiek panākta ļoti izteikta ķiršu garša,” skaidro „Spilvas” ražošanas direktore. Latvijas tirgū šis produkts ir pieejams ar nosaukumu „Ķirši ar dabīgu ķiršu sulu”.


Andris Zeļenkovs

  

Vēl ziņas

AEHT 37. ikgadējā konference un sacensības Rīgā noslēdzas ar emocionālu un svinīgu apbalvošanas ceremoniju
Pavāru konkursā Global Chef Challenge Latvijas komandai izcils sniegums
Pirmo reizi Rīgā – sarunu un ēdienu festivāls Liels & Vegāns
Rīga kļūst par starptautiskās AEHT ikgadējās konferences un profesiju konkursu norises vietu!
Zināmi konkursu Latvijas Gada Pavārs 2024 un Pavārzellis rezultāti


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts