Svētku recepte gardēžiem - jēra ribiņas
daiviņa. Rūpīgi ietinam kaulus folijā, apcepam uz grila vai grila pannas, kad iegūta zeltaina krāsa – cepšanu pabeidz krāsnī 180 grādos, laiks atkarīgs no gatavības pakāpes.
Raksti
daiviņa. Rūpīgi ietinam kaulus folijā, apcepam uz grila vai grila pannas, kad iegūta zeltaina krāsa – cepšanu pabeidz krāsnī 180 grādos, laiks atkarīgs no gatavības pakāpes.
Viesistabas kalendārs maijam un jūnijam
Atsvaidzinošs gardums - vasaras laša salāti Džemija Olivera gaumē, recepte
Kā piegāde var nodrošināt vairāk nekā 30% no kopējā apgrozījuma
Speķa pīrādziņi klasiskie
Zaļā nedēļa Berlīnē, 2021. gada 20.-21. janvārī tiešraidē