Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

27.08.2013

Veikals labas garšas cienītājiem

Labas garšas semināri piedāvā labāko, ko var sagaidīt no vakariņām ārpus mājas – patīkamu, omulīgu gaisotni, vīnu, informāciju, idejas, sarunas… un, protams, labu, jūsu klātbūtnē pagatavotu maltīti, kas ik reizi sastāv no 5 gardiem ēdieniem.

 1. Vidusjūras ēdieni IV - Ievads sezonā - 19. septembrī

2. Dārzu & mežu labumi ikdienas un svētku ēdienkartē - 26. septembrī

3. Burkāni gardēža virtuvē - 3. oktobrī

4. Uzkodas IV - 17. oktobrī

5. Garšvielas - 24. oktobrī

6. Veģetārie ēdieni VI - 31. oktobrī

7. Salāti aukstajā sezonā - 7. novembrī

8. Ēteriskās eļļas uzturā veselībai un skaistumam - 21. novembrī

9. Gaļas ēdieni V - 28. novembrī

10. Stiprie dzērieni svētku ēdienos - 5. decembrī

 

Pieteikties semināriem šeit:

seminari


  

Saistītie raksti

13. oktobris plkst. 18:00 Pavārkurss ar Gati Grosbergu – Marokas ēdienu variācijas
Jēra burgeri- lieliskas pārmaiņas jūsu ēdienkartē
Pavasara Rīgas restorānu nedēļa no 18. aprīļa līdz 1. maijam
Restorāns "Avalon" piedāvā Eiropai raksturīgu ēdienu fusion virtuvi
10 viesmīlības noteikumi


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts