Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

25.03.2014

26.martā- Klasiskie latviešu ēdieni mūsdienu garšās ar Sergeju Šiporovu

26. marts plkst.18:00 pavārkuss – Klasiskie latviešu ēdieni mūsdienu garšās ar Sergeju Šiporovu.



Interesantais un radošais šefpavārs dalīsies ar jaunām un interesantām idejām, kā padarīt klasiskus latviešu ēdienus interesantākus un mūsdienīgākus.

Šoreiz programmā:

    Topinambūru zupa ar pētersīļu pesto
    Vēža un laša kūciņas ar gurķiem un piparu mērci
    Sautēta vistas krūtiņa estragona mērcē ar kartupeļu vafelēm
    Skābā krējuma kūka ar ogām

Kursa cena: 45 Eur



Vieta: Koncepta restorāns “Viesistaba Vintage” Blaumaņa ielā 10, LV-1011


Kontaktpersonas:

Ilze Strūberga 27039379,e-pasts: ilze@viesistaba.lv

Jānis Graudiņš 27003849,e-pasts: janis@viesistaba.lv

  

Saistītie raksti

Labākais Austrālijas vīna zīmols ''Jacob’s Creek''
Āzijas uzkoda no marinētiem cukini (recepte)
Informācija par braucienu 10.novembrī uz izstādēm BaltShop.BaltHotel.BaltGastro un BaF Lietuvā
Laima eļļā gatavots lasis ar saldskābu seleriju un citrusu želeju`(recepte)
Burgers ar „Baltic Wild” brieža gaļu (recepte)


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts