Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

05.01.2014

Ziemassvētku kokteilis

Bar Department bārmeņu skolas bārmeņi ir sagatavojuši īpašus ziemassvētku karstus kokteiļus

Ziemassvētku  kokteilis

Rīgas melnais balzams ar upenēm 40 ml
ābolu supa 200 ml
Melnā šokolāde 15 g
Rozmarīns 1 šķipsna

Pagatavošana:
visas sastāvdaļas likt katlā
maisot uzkarsēt, bet nevārīt
pārliet pasniegšanas traukā
baudīt nesteidzoties


  

Saistītie raksti

7 siera pasniegšanas noslēpumi
Sadarbības paplašināšana un iespēju īstenošana konferencē -Ziemeļvalstu darījumu tūrisma iespējas Baltijā
Lielisks palīgs pārtikas rūpniecībā un ēdināšanas uzņēmumiem
Aktuālā tēma, kur mācīties tālāk? Bardepartament var kļūt par profesionālu bārmeni!
Rabarberu sezona ir klāt! (recepte)


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts