Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

05.01.2014

Ziemassvētku kokteilis

Bar Department bārmeņu skolas bārmeņi ir sagatavojuši īpašus ziemassvētku karstus kokteiļus

Ziemassvētku  kokteilis

Rīgas melnais balzams ar upenēm 40 ml
ābolu supa 200 ml
Melnā šokolāde 15 g
Rozmarīns 1 šķipsna

Pagatavošana:
visas sastāvdaļas likt katlā
maisot uzkarsēt, bet nevārīt
pārliet pasniegšanas traukā
baudīt nesteidzoties


  

Saistītie raksti

Vasaras deserts - saldējums
LUAC nodrošina līdz 50% finansējumu uzņēmumu dalībai izstādē "Riga Food 2012"
Bar departament - te kļūst par profesionāliem bārmeņiem!
Galda piederumi: kura dakšiņa salātiem, kura – desertam?
Jāņu sieru tagad pazīst pat Kanāriju salās


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts