Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

05.01.2014

Ziemassvētku kokteilis

Bar Department bārmeņu skolas bārmeņi ir sagatavojuši īpašus ziemassvētku karstus kokteiļus

Ziemassvētku  kokteilis

Rīgas melnais balzams ar upenēm 40 ml
ābolu supa 200 ml
Melnā šokolāde 15 g
Rozmarīns 1 šķipsna

Pagatavošana:
visas sastāvdaļas likt katlā
maisot uzkarsēt, bet nevārīt
pārliet pasniegšanas traukā
baudīt nesteidzoties


  

Saistītie raksti

LED objekti gaišākam noskaņojumam
HoReCa ABC- kas nepieciešams, lai saskaņotu restorāna vasaras terasi
Gardās receptes brīvdienu maltītēm
Wine Spectator TOP 100
Horeca ABC – Uzskaites un vadības sistēmas sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumos.


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts