Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

04.03.2014

Recepte: Lentveida makaroni ar čili un garnelēm

Porcijas:4 

Pagatavošanas laiks: 25 min 

sastāvdaļas: 

300 g lentveida makaroni, var aizvietot ar spageti 
3 ēd. k. olīvu eļļa
1 sarkanais čili pipars, notīra un smalki sasmalcina 
1-2 daiviņas ķiploku, smalki sakapā  
3 cm svaigs ingvers, nomizo un sarīvē
250 g lielās garneles (tīrītas)
Parmezānas siers- rīvēts

Pagatavošana:

Novāra makaronus kā norādīts uz makaronu iepakojuma. 

Ielej pannā eļļu un cep čili piparus, ķiplokus un ingveru 3-4 minūtes. Cep vidējā siltumā, lai garšvielas nepiedeg.
Iemaisa garneles, silda vēl 1-2 min.

Nokāš makaronus un iemaisa garšvielu un garneļu maisījumu.
Liek servējamā traukā un viegli pārkaisa visam pāri.

Servē ar gardu maizi. 

  

Saistītie raksti

Kurš senāks – karote, dakša vai nazis?
Tītara fileja ar asumiņu
“BIBLIOTĒKA N°1 Restorāns” 2014. gada vīni
Uztura mācība- 5 veselīgi produkti, kurus jāēd ar mēru
5 idejas kā būtiski palielināt restorāna terases apgrozījumu vasaras sezonā


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts