Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

26.02.2014

26. februāris 18:00 Interesantas Jēra gaļas receptes ar Sergeju Šiporovu

Kursā pavārmākslas lielmeistars Sergejs Šiporovs stāstīs visu par jēru pagatavošanu un to pagatavošanas dažādajiem veidiem. Interesants kurss patiesiem jēra gaļas cienītājiem.

Šoreiz kursā:

    Jēra un zaļo pupiņu salāti ar Wafu salātu mērci

    Pikantais jērs Marokas stilā ar turku zirņu zupu

    Marinēts Jēra gurna steiks ar ratatouille un polentas kraukšķiem

    Saldētu ogu zupa ar salda vīna krēmu

Kursa cena: 50 EUR

Vieta: Koncepta restorāns “Viesistaba Vintage” Blaumaņa ielā 10, Sākums:18:00

Kontaktpersonas:

Ilze Strūberga 27039379,e-pasts: ilze@viesistaba.lv

Jānis Graudiņš 27003849,e-pasts: janis@viesistaba.lv

  

Saistītie raksti

Ceļvedis Lieldienu brīvdienām
Atnes savu veco kases aparātu un saņem izdevīgu un noderīgu piedāvājumu!
4.- 7. septembrim izstāde "Riga Food 2014”
Viesmīlības industrija
HoReCa ABC - Ēdienkartes vēsture un nozīme


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts