Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

11.03.2014

Burrito ar vistu- recepte

Burrito ar vistu

Nepieciešams:
- Kviešu tortilla
- Sīpoli
- Čilli pipars
- Tomāti
- Ananāsi
- Paprika
- Vistas Fileja
- Skābais krējums
- Pico de Galo mērce
- Pupiņas
- Salātu lapas
- Siers
- Avokado salsa

Pagatavošana:
Apcep ananāsu šķēlītes, pēc tam sīpolus, vistas fileju un pupiņas. Sautējot visu kopā, pievieno garšvielas un buljonu. Pēc tam uzsilda tortillu, kuru pilda ar sastāvdaļām – salātu lapas, rīvētu sieru, grilēto ananāsu, sacepto vistas gaļu un avokado salsu. Tortillu sarullē un pasniedz kopā ar Pico de Galo mērci un skābo krējumu. 

  

Saistītie raksti

RTAB aicina uz otro tūrisma nozares vebināru
Četri padomi sarkanās gaļas pagatavošanai
Īstais brīdis veselīgām maltītēm- smūtijs, siltie kvinojas salāti, zaļais kokteilis (receptes)
Daži interesanti fakti par pankūkām
Klientu apkalpošana un noliktavas uzskaite jaunā līmenī


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts