Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

11.03.2014

Burrito ar vistu- recepte

Burrito ar vistu

Nepieciešams:
- Kviešu tortilla
- Sīpoli
- Čilli pipars
- Tomāti
- Ananāsi
- Paprika
- Vistas Fileja
- Skābais krējums
- Pico de Galo mērce
- Pupiņas
- Salātu lapas
- Siers
- Avokado salsa

Pagatavošana:
Apcep ananāsu šķēlītes, pēc tam sīpolus, vistas fileju un pupiņas. Sautējot visu kopā, pievieno garšvielas un buljonu. Pēc tam uzsilda tortillu, kuru pilda ar sastāvdaļām – salātu lapas, rīvētu sieru, grilēto ananāsu, sacepto vistas gaļu un avokado salsu. Tortillu sarullē un pasniedz kopā ar Pico de Galo mērci un skābo krējumu. 

  

Saistītie raksti

Četru gadalaiku ledus veldzēs Tevi par visiem 100%
Kā žāvēt augļus un dārzeņus.
Kā pagatavot frī kartupelīšus, uzkodas un citus garšīgus produktus no Farm Frites sortimenta
Jaunums – ekoloģiski trauki līdzņemšanai no kvalitatīva kraft papīra!
NRDATA POS: Planšete viesmīlim efektīvai restorāna vadībai


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts