Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

11.03.2014

Burrito ar vistu- recepte

Burrito ar vistu

Nepieciešams:
- Kviešu tortilla
- Sīpoli
- Čilli pipars
- Tomāti
- Ananāsi
- Paprika
- Vistas Fileja
- Skābais krējums
- Pico de Galo mērce
- Pupiņas
- Salātu lapas
- Siers
- Avokado salsa

Pagatavošana:
Apcep ananāsu šķēlītes, pēc tam sīpolus, vistas fileju un pupiņas. Sautējot visu kopā, pievieno garšvielas un buljonu. Pēc tam uzsilda tortillu, kuru pilda ar sastāvdaļām – salātu lapas, rīvētu sieru, grilēto ananāsu, sacepto vistas gaļu un avokado salsu. Tortillu sarullē un pasniedz kopā ar Pico de Galo mērci un skābo krējumu. 

  

Saistītie raksti

Eksperti: sāls patēriņa samazināšanai jābūt globālai prioritātei
Pavasara Rīgas restorānu nedēļa no 18. aprīļa līdz 1. maijam
Inovācija! "Quisk Oven Fries" ir pirmie krāsnī visātrāk pagatavojamie frī kartupeļi
Intervija ar NRDATA POS uzņēmuma projekta vadītāju Agri Slišānu
Tendences un inovācijas viesnīcu jomā digitālo tehnoloģiju laikmetā (prezentācijas)


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts