Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

11.03.2014

Burrito ar vistu- recepte

Burrito ar vistu

Nepieciešams:
- Kviešu tortilla
- Sīpoli
- Čilli pipars
- Tomāti
- Ananāsi
- Paprika
- Vistas Fileja
- Skābais krējums
- Pico de Galo mērce
- Pupiņas
- Salātu lapas
- Siers
- Avokado salsa

Pagatavošana:
Apcep ananāsu šķēlītes, pēc tam sīpolus, vistas fileju un pupiņas. Sautējot visu kopā, pievieno garšvielas un buljonu. Pēc tam uzsilda tortillu, kuru pilda ar sastāvdaļām – salātu lapas, rīvētu sieru, grilēto ananāsu, sacepto vistas gaļu un avokado salsu. Tortillu sarullē un pasniedz kopā ar Pico de Galo mērci un skābo krējumu. 

  

Saistītie raksti

Pasaulē ietekmīgākā šefpavāra Hestona Blūmentāla neparastākās receptes
Pavasara sakopšanas darbi turpinās- dažādu virsmu uzkopšanas risinājumi no Selding
HoReCa aprīkojuma un servisa izstāde INTERNORGA 2020
Iedvesmas lekcija par skriešanu ziemā un lauku labumu tirdziņš
Mencas fileja ar tomātu mērci un makaroniem- recepte


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts