Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Raksti

10.02.2014

11. februāris 18:00 Francijas klasiskās virtuves noslēpumi

11. februāris 18:00 Francijas klasiskās virtuves noslēpumi kopā ar Sergeju Šiporovu

Izsmalcinātu ēdienu autors Sergejs Šiporovs šoreiz rādīs un mācīs vairākus klasiskās Francijas ēdienu variācijas un pagatavošanas noslēpumus. Kā parasti ēdienu baudījums tiks apvienots ar atbilstošu vīnu degustāciju.

Šoreiz programmā:

    Krāsnī cepts kamembērs ar ogu salātiem un medus sinepju mērci
    Zivs en papillote ar beurre blanc sauce
    Liellopu gaļa Burgundijas gaumē (bourguignon) ar kartupeļu gratinu
    Ābolu Tarte tatin

Kursa cena: 50 EUR

Norises vieta un pieteikšanās:

Vieta: Viesību un mācību telpa „Viesistaba Kazarmās” Torņa iela 4-2b, Rīga, LV-1050


Papildus informāciju par kulinārijas kursiem un vīna degustācijām ir atrodama mūsu mājas lapā: http://macibucentrs.com/klientu-apkalposanas-macibu-programmas/

Kontaktpersonas:

Ilze Strūberga 27039379,e-pasts: ilze@viesistaba.lv

Jānis Graudiņš 27003849,e-pasts: janis@viesistaba.lv

  

Saistītie raksti

Eļļām pa pēdām – tai ne vienmēr ir jābūt olīveļļai
Aerogrilā cepta vista
Iecienītas viesnīcas Eiropā
Semināri no 2.- 29. maijam
Vistu spārniņi marinādē (recepte)


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts