Ekspertu padomi
Visām pasaules valstīm nav vienota ēdināšanas uzņēmumu iedalījuma
Aktīvi elpojošie produkti ir a
nanasi, avokado, apelsīni
1. Tīri grilu, kamēr tas vēl ir silts.
Vai atceries sakāmvārdu: kal ratus ziemā, ragavas – vasarā? Aukstumiekārtu
Grīda - tā ir būtiska mājas interjera sastāvdaļa
Relišs
(relish - angļu) ir dažāda salikuma garšvielu mērce.
Čatnijs ir indiešu ēdienu piedeva.
Rikota - siers, kurš pēc konsistences atgādina mājas sieru, vai blīvu biezpienu.Tas ir viegli sālīts un tiek gatavots no aitas, vai govs piena.
Brokastis ir vissvarīgākā maltīte.
Ikviens zina, cik nepieciešams ir dzert ūdeni, bet ne katrs zina, ka labāk ir dzert siltu ūdeni.
Balts un sāļš aitas piena siers, kura izcelsmes valsts ir Grieķija
Timutas piparogas tiek audzētas savvaļā Nepālā
Pie Baltic Wild ir iespēja izvēlēties svaigu medījumu gaļu vai gatavos izstrādājumus un delikateses.
Kaviārs, jau kopš seniem laikiem tiek uzskatīts par īpašu ēdienu.
Kaienes pipari ir smalki malts pulveris, kas parasti tiek gatavots no Capsicum frutescens šķirnes čili pipariem
Vislabāk mīdijas garšo svaigas, bet tās var pagatavot garšīgi arī no iepriekš saldētām mīdijām.
Kaffir laima lapiņas ar savu intensīvo laima aromātu ir svarīgākā Dienvidaustrumāzijas ēdienu sastāvdaļa.
Kūpināta paprika Piment de La Vera – saldā, rūgtensaldā (Agridulce/ Bittersweet),asā k
ūpinātā paprika ir dabīgi kūpināta