Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ekspertu padomi

Kafiju veidi


Doppio – divas devas espresso vienā tasē.

Cappucino – espresso ar saputotām piena putām virsū., parasti 1 daļa espresso un 2 daļas piena putas.

Coffee Latte – espresso ar saputotu tvaiku, pienu un plānu kārtu saputotām piena putām virsū.

Coffee Americano– espresso , atšķaidīts ar karstu vārītu ūdeni, parasti viena espresso deva un līdz 200 ml. ūdens.

Dry Cappucino – kappučino , tikai ar piena putām bez sakulta piena.

Coffee Mocha – espresso sajaukta ar šokolādi un saputota ar tvaiku piena un saputota saldā krējuma virsū.

Coffee Lait – kafijas dzēriens kas sastāv no ½ daļas filtrētas kafijas un ½ daļas saputota ar tvaiku piena.

Crema – sarkanīgi brūna kārtiņa kafijas putu virsū un labi pagatavots espresso.

Granita de Caffe – auksts espresso, to pasniedz ar ledu.

Irish kafija – kafija ar alkoholu un putukrējumu. Pasniedz speciālās Irish glāzēs.




HoReCa

  

Saistītie raksti

Guacamole- kā gatavot
Satīns viesnīcām un restorāniem
Heladiv Pure Ceylon Tea
Pienācis laiks domāt par aukstumiekārtu iegādi, pirms sācies pavasaris.
Zemesriekstu sviests bez cukura


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts