Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ekspertu padomi

Kafiju veidi


Doppio – divas devas espresso vienā tasē.

Cappucino – espresso ar saputotām piena putām virsū., parasti 1 daļa espresso un 2 daļas piena putas.

Coffee Latte – espresso ar saputotu tvaiku, pienu un plānu kārtu saputotām piena putām virsū.

Coffee Americano– espresso , atšķaidīts ar karstu vārītu ūdeni, parasti viena espresso deva un līdz 200 ml. ūdens.

Dry Cappucino – kappučino , tikai ar piena putām bez sakulta piena.

Coffee Mocha – espresso sajaukta ar šokolādi un saputota ar tvaiku piena un saputota saldā krējuma virsū.

Coffee Lait – kafijas dzēriens kas sastāv no ½ daļas filtrētas kafijas un ½ daļas saputota ar tvaiku piena.

Crema – sarkanīgi brūna kārtiņa kafijas putu virsū un labi pagatavots espresso.

Granita de Caffe – auksts espresso, to pasniedz ar ledu.

Irish kafija – kafija ar alkoholu un putukrējumu. Pasniedz speciālās Irish glāzēs.




HoReCa

  

Saistītie raksti

Kā palielināt restorāna peļņu un samazināt rūpes ar iiko? video
Horeca ABC. Ēdnīca, ēdienkartes sortiments
Fetas siers
Kā rūpēties par Jūsu nažiem un galda piederumiem
Tumšas krāsas augļi un ogas


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts