Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ekspertu padomi

Timutas piparogas

Timutas piparogas tiek audzētas savvaļā Nepālā. Pipari tiek dēvēti arī par Nepālas pipariem, tiem piemīt fantastiska, patīkami intensīva garša un aromāts, kas atgādina vienlaicīgi citrona, laima un greipfrūta garšas un aromāta notis. 

To garša ir īsts piedzīvojums, jo sākumā Nepālas piparoga šķiet maigi sveķaina, tad parādās viegls pipara asumiņš ar izteikti citrusīgu noti. Iesakām izmēğināt visiem gardēžiem! Timutas pipari lieliski sader ar dažādiem salātiem, zivju ēdieniem, augļiem, karstvīnam.










Izsmalcinātās SpiceHouse garšvielas var iegādāties:

Dzirnavu iela 113A, Upīša pasāža, Rīga 
Tel. +371 29395015







  

Saistītie raksti

Kā pagatavot konusa picu (angļu val.)
Grīdas kopšana
Kā palielināt restorāna peļņu un samazināt rūpes ar iiko? video
Kā ātri pagatavot bietes
Garie pipari


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts