Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ekspertu padomi

Fetas siers

Balts un sāļš aitas piena siers, kura izcelsmes valsts ir Grieķija (to nosaka ES piešķirtais PDO aizsardzības statuss). Tiek lietots kā galda siers, kā arī salātos, kā pildījums cepeškrāsnī gatavotām zivīm, dārzeņiem u.tml. Līdzīgi sieri no citiem reģioniem: brinza, irāņu panir un halūmi.

PK












  

Saistītie raksti

GERUCH-EX ir produkts, kurš atrisinās daudzas problēmas pārtikas rūpniecības un ēdināšanas uzņēmumos
Zemesriekstu sviests bez cukura
Kā žāvēt augļus un dārzeņus.
Latvijā audzētā zivs- Varavīksnes forele
Kūpināti veselie pipariņi


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts