Ekspertu padomi
Kā zināt, ka zivs ir svaiga?

Kā žāvēt augļus un dārzeņus.

Pārtikas dehidrācija ir vecākais zināmais pārtikas konservēšanas un uzglabāšanas paņēmiens.
Kā vislabāk uzglabāt maizi mitrā laikā?

Kas ir maizes pelējums un kā tas rodas? Vai rudzu un kviešu maizes uzglabāšanas apstākļi atšķiras?
Par gaļu un gaļas izstrādājumiem

Kā izcept garšīgu gaļu
Gaļas cepšanai, labāk izvēlēties pannu ar smagu dibenu.
Horeca ABC. Ēdnīca, ēdienkartes sortiments

Ēdnīca ir ātrās apkalpošanas ēdināšanas uzņēmums plaša patērētāju loka
Čatnijs – pikanta piedeva

Produkti kurus nedrīkst sildīt atkārtoti
Der zināt, ka ir vairāki pārtikas produkti, kurus nedrīkst lietot uzturā pēc atkārtotas uzsildīšanas.
Zilais sierāboliņš

Padomi augļu pircējam

Kūpināti veselie pipariņi

Dresings- salātu mērce

Pārtikas produktu uzglabāšanas laiks saldētavā

Gaspačo

Spāņi ir biezeņzupu un auksto zupu cienītāji
Vēlreiz par drošību grilējot
Grilēšanas sezonai ritot pilnā sparā, svarīgi atcerēties
Picu meistara padomi garšvielu izvēlē
Bez pipariem un sāls mūsu virtuves plauktiņu
Padomi siera uzglabāšanai

Sieru labāk uzglabāt ledusskapī
Produkti, kuri zaudē kvalitāti, ja tos glabā ledusskapī
Ir produkti, kurus var uzglabāt ledusskapī, bet var arī nelikt ledusskapī, jo tas neietekmē produktu kvalitāti.
Daži aplami priekšstati par sieru

Bez šaubām, ka sierā ir daudz tauku, bet pētījumi pierāda,
HORECA ABC. Ēdināšanas uzņēmumi- restorāni un kafejnīcas

Visām pasaules valstīm nav vienota ēdināšanas uzņēmumu iedalījuma