Ekspertu padomi
Zivs ir svaiga, ja tā grimst ūdenī (ja uzpeld, tad to nedrīkst lietot).
Pārtikas dehidrācija ir vecākais zināmais pārtikas konservēšanas un uzglabāšanas paņēmiens.
Kas ir maizes pelējums un kā tas rodas? Vai rudzu un kviešu maizes uzglabāšanas apstākļi atšķiras?
Gaļas cepšanai, labāk izvēlēties pannu ar smagu dibenu.
Ēdnīca ir ātrās apkalpošanas ēdināšanas uzņēmums plaša patērētāju loka
Čatnijs ir aizgūts no indiešu virtuves. Vārds ir radies no „catni”, kas hindi valodā nozīmē „pikants”
Der zināt, ka ir vairāki pārtikas produkti, kurus nedrīkst lietot uzturā pēc atkārtotas uzsildīšanas.
Zilais sierāboliņš (Trigonellacaerulea) ir lieliska piedeva
Importa augļu apstrādāte
Kūpināti veselie pipariņi ir rūgtensaldā kūpinātā paprika
Dresings ir
salātu mērce.
Spāņi ir biezeņzupu un auksto zupu cienītāji
Grilēšanas sezonai ritot pilnā sparā, svarīgi atcerēties
Bez pipariem un sāls mūsu virtuves plauktiņu
Sieru labāk uzglabāt ledusskapī
Ir produkti, kurus var uzglabāt ledusskapī, bet var arī nelikt ledusskapī, jo tas neietekmē produktu kvalitāti.
Bez šaubām, ka sierā ir daudz tauku, bet pētījumi pierāda,