Horeca, viesnīcas, restorāni, kafejnīcas, bāri

Ekspertu padomi

Dresings- salātu mērce

Dresings ir salātu mērce. Sastāva ziņā tai nav ierobežojumu, tā var saturēt gan augļus, gan sieru, gan dārzeņu gabaliņus u.tml. 
Šīs sastāvdaļas samaisa ar krējumu, majonēzi vai eļļu.

No augu eļļām dresingam var lietot kukurūzas un olīvu eļļu, kurām nav nekādas piegaršas, savukārt saulespuķu un sojas eļļām ir piegarša, pie tām jāpierod. 




  

Saistītie raksti

Ko derētu zināt par zivīm
Tartars
Plānojat veidot jaunu ēdināšanas iestādi? Ar ko sākt?
Kā pagatavot maltīti uz nerūsējošā tērauda pannas?
Kā žāvēt augļus un dārzeņus.


Parakstīties uz jaunumiem

Vārds, uzvārds E-pasts